Skip to main content
test

Haemme vuosittain ammatillisen koulutuksen opetus- ja ohjaushenkilöstöä eri aloille sekä muuta hallinto- ja tukipalveluhenkilöstöä. Olisiko sinulla osaamista, jota haluaisit esitellä meille?

Haemme vuosittain mm. eri alojen ammatillisia opettajia, kouluttajia, ammatillisia ja muita ohjaajia, valmentajia, toimistotyöntekijöitä, monipalvelutyöntekijöitä ravintola- ja siivouspalveluihin, kiinteistönhoitajia, eläintenhoitajia sekä kierrätystyöntekijöitä.

Me Hyriassa autamme asiakkaitamme saavuttamaan omia unelmiaan. Meiltä saa taitoja, joilla jokainen voi muuttaa maailmaansa. Tarvitsemme sinua, jotta yhä useampi asiakkaamme kantaisi sydämessään onnellisia muistoja merkityksellisistä hetkistä opintojensa ajalta. Tule vahvistamaan toimintakulttuuriamme, jotta ylitämme opiskelijoidemme ja asiakkaidemme odotukset. Saat nauttia matkasta itsekin. Meillä saa innostua ja onnistua. Monenlaiset ihmiset voivat löytää paikkansa täällä. Ei tarvitse jäädä yksin - aina saa tukea. Saat käyttää omaa osaamistasi ja voit vaikuttaa siihen mitä teet.

Hyria on ihmisläheinen ja mahdollistava. Otamme huomioon erilaiset elämäntilanteet ja elämme vuorovaikutuksessa toinen toistamme arvostaen. Teemme mahdolliseksi erilaisia työntekemisen ja osaamisen kehittämisen vaihtoehtoja. Olemme kiinnostuneita jokaisen hyrialaisen hyvinvoinnista ja toimimme niin, että hyvinvointi vahvistuu. Tarjoamme kattavat työterveyspalvelut, kulttuuri- ja liikunta- tai hierontaedun sekä virkistävästi yllättäviä henkilöstötapahtumia.

Hyrian omat työ- ja oppimisympäristöt ovat Hyvinkäällä, Riihimäellä, Helsingissä ja Hämeenlinnassa.

Mikäli yrityksessämme ei juuri tällä hetkellä ole avoinna toiveitasi vastaavaa työpaikkaa, voit jättää avoimen työhakemuksen täyttämällä lomakkeen tiedot.

Haethan kuitenkin avoinna olevia tehtäviä aina niiden omien työpaikkailmoitusten kautta.

Lisätietoja

http://www.hyria.fi/urat
http://www.hyria.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rekrytointi@hyria.fi

Lisätietoja

Hyria, Koulutus- ja valmennuspalvelut

Hyriasta saat taitoja, joilla muutat maailmaasi. Me lupaamme älykkäimmät ja kyvykkäimmät palvelut onnistumiseen. Koulutamme ja valmennamme, jotta asiakkaillamme olisi enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään. Autamme yrityksiä kasvamaan ja kehittymään sekä vahvistamme työllisyyttä. Tunnetuinta toimintaamme on toisen asteen ammatillinen koulutus. Keskeisin vaikuttavuusalueemme on Häme ja Uusimaa. Meillä työskentelee yli 500 osaajaa. Liity Hyrian heimoon!


Osoite: Kauppalankatu 18, 05800 Hyvinkää
Hyria - Rökfri arbetsplats Hyria - Vi satsar på orientering

Rekommenderade jobb