Skip to main content
test
Avoin työhakemus - Turun ammattikorkeakoulu

Töihin Turun ammattikorkeakouluun?

Turun AMK on 12 000 osaajan yhteisö, johon kuuluu opettajia, asiantuntijoita ja opiskelijoita - eri vaiheissa uraansa olevia ammattilaisia. Rekrytoimme tulevina vuosina voimakkaasti ja etsimme uusia osaajia yhteisöömme.

Palkkaamme osaavimmat henkilöt. Rekrytointiemme lähtökohtana on löytää paras osaaminen ja asiantuntemus jokaiseen tehtävään.

Kriittisiä osaamisalueita tulevaisuudessa ovat tutkimus- kehitys- ja innovaatio-osaaminen, pedagoginen osaaminen, kansainvälisyysosaaminen sekä yhteistyö- ja verkostoitumistaidot. Opetustyö perustuu meillä innovaatiopedagogiikkaan, joka tarjoaa opiskelijoille monipuolisia työelämävalmiuksia. Opettajat toimivat yhteisöllisesti ja kiinteässä yhteistyössä alueen yritysten ja organisaatioiden kanssa. Arvostamme erityisesti Varsinais-Suomen PK-sektorin ja julkisen alan tuntemusta sekä suoria kontakteja työnantajiin.

Mikäli Turun ammattikorkeakoulussa ei juuri nyt ole sopivia työpaikkoja avoinna, voit jättää meille avoimen hakemuksen.

Opettajan kelpoisuusvaatimukset VN asetus 18.12.2014/1129 (https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2014/20141129). Muun henkilökunnan kelpoisuusvaatimukset määritellään tehtävän vaativuuden perusteella.

Turun ammattikorkeakoulu Oy, Joukahaisenkatu 3, 20520 Turku

Lisätietoja

http://www.turkuamk.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Henkilöstöpäällikkö Mervi Raita p. 0505985191 tai mervi.raita@turkuamk.fi
Hakemuksen jättäminen: Jätä sähköinen hakemus kohdasta Hae työpaikkaa

Lisätietoja

Turun ammattikorkeakoulu Oy, Yhteiset palvelut -sektori

Turun AMK on 12 000 osaajan yhteisö, johon kuuluu opettajia, asiantuntijoita ja opiskelijoita – eri vaiheissa uraansa olevia ammattilaisia. Rekrytoimme tulevina vuosina voimakkaasti ja etsimme uusia osaajia yhteisöömme.

Työpaikkana lupaamme vapautta ja joustavuutta kehittää ja kehittyä. Jaamme osaamistamme työkavereillemme – huipputyypeille! – emmekä lakkaa itse oppimasta uutta. Meillä työskentelee ammattilaisia sirkusopettajasta AI-osaajaan ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijasta ensihoitotyön lehtoriin.

Turun AMK on yksi Suomen suurimmista ammattikorkeakouluista. Tarjoamme monialaisen asiantuntijaorganisaation tuen ja mielenkiintoisia työtehtäviä tulevaisuuden osaajien sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioprojektiemme parissa. Kansainvälisyys on meille arkipäivää ja meillä on laajat kumppaniverkostot. Työskentelemme Turussa ja Salossa viihtyisissä tiloissa, joissa on käytössä uusimmat puitteet ja laitteet niin asiantuntijatyöhön, opetukseen kuin tutkimus- ja kehitystyöhön.


Osoite: Joukahaisenkatu 3, 20520 Turku

Rekommenderade jobb