Skip to main content
test
Esiopetuksen sekä aamu- ja iltapäivätoiminnan sijaisuudet - Kauhajoen kaupunki

Haemme lyhytaikaisia sijaisia seuraaviin tehtäviin: esiopettaja, avustaja sekä koululaisten aamu- ja iltapäiväohjaaja.

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakija huolehtii itse hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Ajan tasalla olevat yhteys- ja käytettävyystiedot ovat edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Uudet hakijat voivat sopia haastatteluajasta kasvatus- ja opetusjohtaja Lari Marjamäen kanssa. Haastattelussa esitetään alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tai liitetään sähköiseen hakemukseen pdf-tiedostona.

Lisätietoja

http://www.kauhajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kasvatus- ja opetusjohtaja Lari Marjamäki, puh. 040 838 6715, sähköposti: etunimi.sukunimi@kauhajoki.fi

Lisätietoja

Kauhajoen kaupunki, Kasvatus- ja opetuspalvelut

Vetovoimainen Kauhajoen kaupunki järjestää ja kehittää alueellaan peruspalveluita sekä luo edellytyksiä asua, tehdä työtä, yrittää ja harrastaa.Turvallinen ja viihtyisä Kauhajoki on elinvoimainen Kauhajoen seudun hallinnollinen keskus sekä aktiivinen elinkeinoelämän ja sidosryhmien verkottaja, asiantunteva ja tehokas kumppani.

Kaupunki yhdessä siihen liittyneiden kuntien kanssa muodostaa yrittäjäystä-vällisen ja ihmisläheisen yhteisön, joka hyödyntää verkostoituneita ja kehittyviä tuotanto- ja palvelumuotoja.

Asiantuntijayhteisö muodostaa toimintaympäristön, jossa toiminnot järjeste-tään hyvinvointia edistävästi, kustannustehokkaasti ja vaikuttavasti.

Rekommenderade jobb