Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaajien lyhytaikaiset sijaisuudet - Lahden kaupunki

Kasvatusalan ammattilainen tai alaa opiskeleva, perusopetuksessa tarvitaan jatkuvasti sijaisia koulunkäynninohjaajien tehtäviin. Lyhytaikaiset sijaisuudet ovat eripituisia ja alkavat sopimuksen mukaan. Siksi ne soveltuvat loistavasti esimerkiksi opintojen tai osa-aikatyön oheen, tai tarjoavat muuten vain joustavan tavan työskennellä omaan elämäntilanteeseen sopivasti.

Tärkein tehtäväsi on kannustaa ja tukea oppilaita koulun arjessa. Haemmekin joustavia, yhteistyökykyisiä, hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivisen työotteen omaavia ohjaajia, jotka kokevat lasten ja nuorten parissa työskentelyn mielekkääksi.

Sijaisemme suosittelisivat Lahden kaupungilla sijaistamista tutuilleen arvosanalla 8.8 (kouluarvosana-asteikolla 4-10)*.

”Kouluissa on aina tilaa aidolle minuudelle ja saan jalkauttaa siellä omaa oppimaani, samalla kun opin valtavasti joka päivä jotain uutta myös itse”, kertoo eräs palautekyselyymme vastannut kokemuksistaan.

Tehtävään soveltuva koulutus voi olla esimerkiksi koulunkäyntiavustajan/koulunkäynninohjaajan ammattitutkinto, lähihoitajan, lastenohjaajan, nuoriso-ohjaajan, aamu- ja iltapäiväohjaajan tutkinto sekä kehitysvammahoitajan tai -ohjaajan tutkinto. Harkinnan mukaan sijaispankkiin voi päästä myös muun koulutuksen omaava tai opiskelija.

Ilmoittaudu sijaispankkiimme täyttämällä hakemus "Hae työpaikkaa" -linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää tutkintotodistukset.

Sijaisuuksia saadaksesi sinun tulee käydä haastattelussa. Järjestämme nonstop haastattelupäivän torstaina 11.1.2024, 1.2.2024, 22.2.2024, 14.3.2024, 11.4.2024, 25.4.2024 ja 16.5.2024 klo 9-15 Lahden palvelutorilla (Kauppakeskus Trio 2. kerros). Haastatteluun ei tarvitse varata aikaa, vaan voit tulla suoraan paikalle.

Otathan mukaan alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset sekä henkilöllisyyden osoittavan todistuksen esim. ajokortin.

Jos sinulle ei sovi nonstop haastattelupäivä, otathan yhteyttä rekrytointi@lahti.fi, jotta voimme sopia erikseen haastatteluajan.

*Sijaisille tehty kysely 11/23

Lisätietoja

http://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/lahti-tyonantajana/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja: rekrytointi@lahti.fi ja tietoa kouluista: https://www.lahti.fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/

Lisätietoja

Lahden kaupunki, Sivistyksen palvelualue, Perusopetus

Lahti on kaupungin kokoinen kaupunki, joka pysyy liikkeessä ja luo tulevaisuutta.

Meillä saat tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voit itse vaikuttaa. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä sekä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla. Meillä työn ja perhe-elämän yhdistäminen on joustavaa.

Lahti on yliopistokaupunki ja kansainvälisesti tunnettu ympäristökaupunki. 120 000 asukkaan kaupungissa arki on sujuvaa, palvelutarjonta on runsasta ja luonto alkaa etuovelta. Luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja monipuoliseen tapahtumatarjontaan on helppo ihastua.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3 700 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!

Lahden kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb