Laitoshuoltajien sijaisuuksia - Siilinjärven kunta

Laitoshuoltajien sijaisuuksia

Siilinjärven kunta hakee jatkuvasti lyhyt- ja pidempiaikaisia sijaisia laitoshuoltajan tehtäviin. Tarvitsemme myös viikonlopuksi sijaisia. Jos olet kiinnostunut toimimaan kouluissa, päiväkodeissa, virastoissa tai hoiva-/hoitolaitoksissa siivoustyössä, täytäthän sähköisen hakemuksen ja näin ilmoittaudut sijaisrekisteriimme.

Kelpoisuusvaatimuksena on laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan tutkinto tai riittävä työkokemus. Arvostamme yhteistyökykyä, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Lisäksi joissakin tehtävissä edellytämme valmiutta tehdä ruokapalvelutyötä.

Otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkastamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Sijaisuuksia täytettäessä käytämme sähköistä kutsupalvelua, jonka kautta voit saada tiedon työtarjouksesta tekstivistillä.

Lisätietoja

http://www.siilinjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Arja Lipponen, hoiva-, hoito-, varhaiskasvatus- ja kehitysvammapuolen toimitilat
p. 044 740 2279, arja.lipponen@siilinjarvi.fi
Palveluesimies Maija Kröger, koulut ja muut toimitilat p. 044 740 1514, maija.kroger@siilinjarvi.fi
____________________________________________________________________________________

Siilinjärven kunta, Talous-ja tukipalvelut, Ruoka- ja puhtauspalvelut
Osoite: Siilinjärvi

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava yli 21 800 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia. Työpaikkamme on savuton.