Skip to main content
test
Laitoshuoltajien sijaisuuksia - Siilinjärven kunta

Siilinjärven kunta hakee sijaisia lyhyt- ja pidempiaikaisiin sijaisuuksiin laitoshuoltajan tehtäviin. Tarvitsemme myös viikonlopuksi sijaisia. Jos olet kiinnostunut toimimaan kouluissa, päiväkodeissa tai virastoissa siivoustyössä, täytäthän sähköisen hakemuksen ja näin ilmoittaudut sijaisrekisteriimme.

Kelpoisuusvaatimuksena on laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan tutkinto tai riittävä työkokemus. Arvostamme yhteistyökykyä, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Lisäksi joissakin tehtävissä edellytämme valmiutta tehdä ruokapalvelutyötä.

Otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkastamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Sijaisuuksia täytettäessä käytämme sähköistä kutsupalvelua, jonka kautta voit saada tiedon työtarjouksesta tekstiviestillä.

Lisätietoja

http://www.siilinjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Arja Lipponen, hoiva-, hoito-, varhaiskasvatus- ja kehitysvammapuolen toimitilat
p. 044 740 2279, arja.lipponen@siilinjarvi.fi
Palveluesimies Minna Roivainen, koulut ja muut toimitilat p. 044 740 1818, minna.roivainen@siilinjarvi.fi

Lisätietoja

Siilinjärven kunta, Yhteiset palvelut, Ruoka- ja puhtauspalvelut

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava yli 21 000 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia. Työpaikkamme on savuton.

Siilinjärven kunta - Rökfri arbetsplats Siilinjärven kunta - Vi satsar på orientering Siilinjärven kunta - Bra humör arbetsplats

Rekommenderade jobb