Skip to main content
test
Luokanopettajan sijaisuudet - Ruokolahden kunta

Ruokolahden kunnan perusopetuksessa on jatkuva rekrytointi opettajien lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. Sijaisia tarvitaan mm. luokanopetukseen, erityisluokanopetukseen sekä perusopetuksen aineenopetukseen.

Eduksi katsomme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaisen kelpoisuuden. Sijaisrekisteriin voivat hakea myös opettajaksi opiskelevat tai opettajaksi aikovat. Harkinnan mukaan sijaisrekisteriin voi päästä myös muun koulutuksen omaava hakija. Lisäksi sijaisilta edellytetään 18 vuoden ikää.
Hae opettajan sijaisuuksia täyttämällä hakemus sijaisrekisteriin. Kun olet jättänyt hakemuksen, olemme sinuun yhteydessä haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelussa tarkistamme tutkinto- ja työtodistuksesi sekä määrittelemme yhdessä tehtävät, joissa voit tehdä sijaisuuksia.
Huomioithan, että osa pidemmistä sijaisuuksista ja vakinaiset virat laitetaan erilliseen hakuun, joita sijaisrekisteriin hyväksyttyjen sijaisten tulee erillisellä hakemuksella hakea.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Saila Heikkinen, saila.heikkinen@ruokolahti.fi puhelinnumero: 0444491240
arkipäivisin klo 8-15
Heli Vento-Turunen, heli.vento-turunen@ruokolahti.fi puhelinnumero 0444491241 arkipäivisin klo 8-13

Lisätietoja

Ruokolahden kunta, Hyvinvointipalvelut, Perusopetus, Ruokolahden koulu

Ruokolahdella toimii yksi 1 – 9 luokkien yhtenäiskoulu, jonka oppilasmäärä on 430 oppilasta. Viihtyisä koulurakennus on valmistunut vuonna 2018. Tervetuloa työskentelemään aktiiviseen ja iloiseen joukkoomme!


Osoite: Metsolantie 7, 56100 Ruokolahti

Rekommenderade jobb