Skip to main content
test
Lyhyaikaiset sijaisuudet sivistystoimessa - Vetelin kunta

Vetelin sivistystoimi etsii tämän ilmoituksen kautta sijaisia varhaiskasvatukseen (lastenhoitaja, ryhmäperhepäivähoitaja, opettaja), kouluille (luokan- ja aineenopettaja, koulunkäynninohjaaja) ja kirjastoon (kirjastovirkailija) eripituisiin sijaisuuksiin.

Sijaisuudet soveltuvat loistavasti esimerkiksi opintojen oheen, osa-aikatyötä tekeville tai tarjoavat muuten joustavan tavan työskennellä omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla.

Hakijalta edellytämme 18 vuoden ikää ja soveltuvuutta alalle. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen sekä alalle soveltuvan koulutuksen. Lasten kanssa työskenteleviltä edellytetään rikostaustaotetta.

Kun olet täyttänyt hakemuksen sijaisrekisteriin, olemme sinuun yhteydessä. Kerro meille kohdassa "Vapaamuotoinen hakemus tehtävään" sinua kiinnostavat työtehtävät!

Lisätietoja

http://www.veteli.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Maria Keltti-Heikkilä, sivistysjohtaja, 0505790114, maria.keltti@veteli.fi
Miia Pakkala, perusopetuksen rehtori, 0505790154, miia.pakkala@veteli.fi
Saara Kangas, päiväkodin johtaja, 0505790150, saara.kangas@veteli.fi

Lisätietoja

Vetelin kunta, Sivistystoimi

Veteli on virkeä maaseutukunta, jossa panostamme laadukkaisiin palveluihin lähellä kaunista luontoa ja tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet liikkumiseen ja hyvinvointiin. Meille ratkaisukeskeisyys ja positiivisuus ovat tärkeä osa arjen toimintojen sujuvuutta. Pidämme huolta kuntalaisista ja meillä on hyvä olla töissä.

Vetelissä varhaiskasvatusta tarjotaan Päiväkoti Kivitaskussa (kuntakeskuksessa) sekä Lemmenrannan (Räyringissä) ja Papupadan (Patanassa) ryhmäperhepäiväyksiköissä.

Opetusta järjestetään Patanassa Ylipään koululla (0-4), Tunkkarilla Tunkkarin koululla (0-4) ja Vetelin keskuskoululla (0-9) sekä Vetelin lukiossa.


Osoite: Kivihyypäntie 1, 69700 Veteli

Rekommenderade jobb