Skip to main content
test
maatalouslomittaja - Kurikan kaupunki

Kurikan kaupunki hakee ammattitaitoisia maatalouslomittajia Etelä-Pohjanmaan lomituspalvelujen alueelle eri pituisiin keikkatöihin.

Erityisesti etsimme työntekijöitä Peräseinäjoen, Alavuden, Jalasjärven, Kurikan, Lappajärven ja Evijärven alueille.

Huomioimme myös opiskelijat sekä alan työkokemuksen omaavat henkilöt sijaistarpeita täytettäessä.

Hakijoilta edellytetään maatalousalan koulutusta ja/tai kokemusta karjanhoitotyöstä. Työtä on pääosin lypsykarjatiloilla, lihakarjatiloilla ja sikaloissa.

Tehtävän hoitamisessa on etua pienkoneiden ja traktorin käyttötaidosta. Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa.

Eripituisia sijaisuuksia on jatkuvasti ja tarvetta keikkatyöntekijöille erityisesti viikonloppuisin ja koulujen loma-aikoina. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Täytä hakemus Kuntarekry.fi palvelussa; työavain 477329.

Lisätietoja

http://www.kurikka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

lomituspalvelupäällikkö Piia Kesti p. 044 550 2873, piia.kesti@kurikka.fi

Lisätietoja

Kurikan kaupunki, Elinvoimaosasto

Kurikka tarjoaa asukkailleen monipuoliset ja laadukkaat palvelut kaikkiin elämänvaiheisiin. Kaupungissa on vahva yrittäjäperinne, ja suurimpia toimialoja ovat maatalous sekä metalli- ja huonekaluteollisuus. Kurikka on pinta-alaltaan Etelä-Pohjanmaan suurin ja väkiluvultaan (n. 21 000) maakunnan toiseksi suurin kaupunki. Katso lisää: www.kurikka.fi, Facebook ja Instagram: Kurikan kaupunki


Osoite: Kirkkotie 4, 61600 Jalasjärvi

Rekommenderade jobb