Skip to main content
test
Mikkelin kaupungin ruoka- ja puhtauspalveluiden sijaisrekrytointi - Mikkelin kaupunki

Kiinnostaako Sinua työ Mikkelin kaupungin ruoka- ja puhtauspalveluissa?

Voit olla joko alalle opiskeleva, jo valmistunut tai kokenut ammattilainen. Kohteita, joihin voit sijoittua, on tarjolla laajasti koko Mikkelin kaupungin alueella. Asiakkaitamme ovat mikkeliläiset päiväkotien lapset sekä koululaiset alakoululaisista lukiolaisiin.

Asiakaskuntamme monista tarpeista johtuen, meillä on tarjolla sekä koko- että osa-aikatyötä. Työtehtävinä ovat kaikki keittiön ja puhtauspalvelun tehtävät sekä edellä mainittujen ammattialojen yhdistelmätyötä.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen alla olevan Hae työpaikkaa -painikkeen kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset ja/tai opiskelijan opintorekisteriote. Sovi haastatteluajasta hakemuksen jätettyäsi rekrytoinnin yhteyshenkilö, palvelupäällikkö Anne Kalinin kanssa puhelimitse 044 794 3280. Haastattelussa tulee esittää alkuperäiset todistukset.

Kun hakija on käynyt haastattelussa ja hyväksytty sijaiseksi, Mikkelin ruoka- ja puhtauspalvelun lähiesimiehet ottavat yhteyttä hakijoihin, kun työtä on tarjolla.
Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi/palvelut/toihin-ruoka-ja-puhtauspalveluihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja sijaisuuksista antaa rekrytoinnin yhteyshenkilö
palvelupäällikkö Anne Kalin p. 044 794 3280
anne.kalin@mikkeli.fi

Lisätietoja

Mikkelin kaupunki, Konserni- ja elinvoimapalvelujen palvelualue, Ruoka- ja puhtauspalvelut

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 53.000 asukkaan palveleminen. Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.

Mikkelin kaupunki - Rökfri arbetsplats Mikkelin kaupunki - Vi satsar på orientering

Rekommenderade jobb