Skip to main content
test
Opettajan sijaisuudet - Liperin kunta

Liperin kunnan perusopetuksessa on jatkuva rekrytointi opettajien lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. Kunnassamme on viisi perusopetuksen koulua: Liperin koulu, Ylämyllyn koulu, Mattisenlahden koulu, Salokylän koulu ja Viinijärven koulu.

Eduksi katsomme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaisen kelpoisuuden. Sijaisrekisteriin voivat hakea myös opettajaksi opiskelevat tai opettajaksi aikovat. Harkinnan mukaan sijaisrekisteriin voi päästä myös muun koulutuksen omaava hakija. Lisäksi sijaisilta edellytetään 18 vuoden ikää.

Hae opettajan sijaisuuksia täyttämällä hakemus sijaisrekisteriin. Kun olet jättänyt hakemuksen, olemme sinuun yhteydessä haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelussa tarkistamme tutkinto- ja työtodistuksesi sekä määrittelemme yhdessä koulut ja tehtävät, joissa voit tehdä sijaisuuksia.

Haastattelun jälkeen sijaisrekisteriin hyväksytyn sijaisen on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle. Lisäksi jos sijainen ei vastaanota yhtään työvuoroa tai ei päivitä omaa kalenteriaan 3 kuukauteen, siirtyy hänen hakemuksensa ei-käytettävissä tilaan. Järjestelmä lähettää automaattisen muistutusviestin tästä sijaiselle, kun viimeisimmästä hakemuksen muokkauksesta tai vastaanotetusta työvuorosta on kulunut 2 kuukautta.

Huomioithan myös, että osa pidemmistä sijaisuuksista ja vakinaiset virat laitetaan erilliseen hakuun, joita sijaisrekisteriin hyväksyttyjen sijaisten tulee erillisellä hakemuksella hakea.

Lisätietoja

https://www.liperi.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Perusopetuksen tulosaluejohtaja, hyvinvointijohtaja
Riitta Lappalainen, riitta.lappalainen@liperi.fi (yhteydenotot vain sähköpostitse)
Toimistosihteeri
Riina Sorsa, puh. 040 670 4392, riina.sorsa@liperi.fi

Lisätietoja

Liperin kunta, Hyvinvointipalvelut, Perusopetus

Liperi on kolmen taajaman ja 12 000 asukkaan kaunis ja elinvoimainen kunta Joensuun kupeessa Pohjois-Karjalassa. Liperin kunnan palveluksessa on noin 500 eri alojen ammattilaista. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin ja koulutusmahdollisuuksiin tarjoamalla hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Tule osaavaan joukkoomme, tervetuloa Liperiin!


Osoite: Varolantie 3, 83100 Liperi
Liperin kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb