Skip to main content
test
Opettajien lyhyt- ja pitkäaikaiset sijaisuudet - Länsirannikon Koulutus Oy WinNova

WinNovassa on ajoittain tarvetta lyhyisiin ja pitempiaikaisiin opettajien sijaisuuksiin eri koulutusaloilla ja eri toimipisteissä. Sijaisuudet voivat olla joko pää- tai sivutoimisia. Tarjoamme koulutusta usealla eri alalla, joten tarvitsemme joukkoomme monen eri alan osaajia. Katso lisätietoja Winnovasta ja koulutustarjonnastamme osoitteesta www.winnova.fi.

Tehtävien kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen 986/1998 mukaan. Jos kelpoisuusvaatimukset täyttäviä hakijoita ei ole, tehtävään voidaan valita enintään vuodeksi henkilö, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia.

Täytä sähköinen hakemus huolellisesti "Hae työpaikkaa" -linkin kautta. Ensimmäisellä kerralla järjestelmä vaatii rekisteröitymisen. Pääset päivittämään tietojasi myöhemmin kirjautumalla uudestaan järjestelmään. Käytämme sähköiseen hakemukseen kirjattuja tietoja etsiessämme sopivia hakijoita avoinna oleviin tehtäviin. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia tietoja.

Haastatteluun kutsuttaessa ota mukaasi alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi.

Lisätietoja

http://www.winnova.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietopyyntöjä sijaisrekrytoinnista voi lähettää sähköpostiosoitteeseen henkilostopalvelut@winnova.fi sekä kyseisten alojen koulutuspäälliköille (katso koulutusalat ja koulutuspäälliköt ; winnova.fi/koulutukset ).

Lisätietoja

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova

WinNova on monialainen ammatillinen oppilaitos, jolla on tutkintoon johtavaa koulutusta perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin sekä laaja valikoima ammatillista lisä- ja täydennyskoulutusta. WinNova toimii mm. Raumalla, Porissa, Laitilassa ja Ulvilassa. Henkilöstöä WinNovassa on yhteensä noin 700.

Rekommenderade jobb