Skip to main content
test
Opettajien lyhytaikaiset sijaisuudet - Lahden kaupunki

Lahden kaupunki hakee sijaisia perusopetuksen ja lukioiden opettajien sijaispankkiin kesken lukuvuoden täytettäviä lyhyitä sijaisuuksia varten. Sijaisia tarvitaan mm. luokanopetukseen, erityisluokanopetukseen sekä perusopetuksen ja lukion aineenopetukseen.

Jopa 97 % suosittelisi* sijaisena toimimista läheiselleen tai tuttavalleen.

"Sijaistaminen on mielenkiintoista, antoisaa ja mukavaa työtä! Lisäksi työ sopii opiskelijalle, koska sijaisuuksia voi valita oman aikataulun mukaan. Sijaisuudet mahdollistavat meille luokanopettajaopiskelijoille oman ammattitaidon kehittymisen ja työkokemuksen kartuttamisen." kertoo eräs palautekyselyymme vastannut kokemuksistaan.

Sijaiselta edellytetään opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Sijaispankkiin voivat hakea myös opettajaksi opiskelevat tai opettajiksi aikovat. Harkinnan mukaan sijaispankkiin voi päästä myös muun koulutuksen omaava.

Ilmoittaudu sijaispankkiimme täyttämällä hakemus "Hae työpaikkaa" -linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää tutkintotodistukset sekä mahdolliset vastaavuustodistukset ja rinnastamispäätökset.

Sijaisuuksia saadaksesi sinun tulee käydä haastattelussa. Järjestämme nonstop haastattelupäivän torstaina 8.12.2022, 12.1.2023, 26.1.2023, 9.2.2023, 9.3.2023, 23.3.2023, 13.4.2023, 11.5.2023 ja 8.6.2023 klo 9-15 Lahden palvelutorin työllisyyden kuntakokeilun Ohjaamolla (Kauppakeskus Trio 2. kerros). Haastatteluun ei tarvitse varata aikaa, vaan voit tulla suoraan Ohjaamon aulaan.

Otathan mukaan alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset sekä henkilöllisyyden osoittavan todistuksen esim. ajokortin.

Jos sinulle ei sovi nonstop haastattelupäivä, otathan yhteyttä rekrytointi@lahti.fi, jotta voimme sopia erikseen haastatteluajan.

*Sijaisille tehty kysely 6/2019

Huomioithan, että osa pidemmistä sijaisuuksista laitetaan erilliseen hakuun Kuntarekryyn. Lisäksi syksyisin alkavat vakinaiset ja määräaikaiset opettajan tehtävät laitetaan erilliseen hakuun. Työnhakijan kannattaa siis seurata Lahden kaupungin avoimia työpaikkoja työvoimahallinnon verkkosivuilta tai Kuntarekryn sivuilta ympäri vuoden.

Lisätietoja

http://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/lahti-tyonantajana/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja: rekrytointi@lahti.fi ja kouluista: https://www.lahti.fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/

Lisätietoja

Lahden kaupunki, Sivistyksen palvelualue, perusopetus ja lukiokoulutus

Lahti on tehty kestäväksi

Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.

Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Suomen johtava ympäristökaupunki ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3 700 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!

Lahden kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb