Skip to main content
test
Opettajien lyhytaikaiset sijaisuudet - Lahden kaupunki

Lahden kaupunki hakee sijaisia perusopetuksen ja lukioiden opettajien sijaispankkiin kesken lukuvuoden täytettäviä lyhyitä sijaisuuksia varten. Sijaisia tarvitaan mm. luokanopetukseen, erityisluokanopetukseen sekä perusopetuksen ja lukion aineenopetukseen.

Sijaisemme suosittelisivat Lahden kaupungilla sijaistamista tutuilleen arvosanalla 8.8 (kouluarvosana-asteikolla 4-10)*.

”Kouluissa on aina tilaa aidolle minuudelle ja saan jalkauttaa siellä omaa oppimaani, samalla kun opin valtavasti joka päivä jotain uutta myös itse”, kertoo eräs palautekyselyymme vastannut kokemuksistaan.

Sijaiselta edellytetään opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Sijaispankkiin voivat hakea myös opettajaksi opiskelevat tai opettajiksi aikovat. Harkinnan mukaan sijaispankkiin voi päästä myös muun koulutuksen omaava.

Ilmoittaudu sijaispankkiimme täyttämällä hakemus "Hae työpaikkaa" -linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää tutkintotodistukset sekä mahdolliset vastaavuustodistukset ja rinnastamispäätökset.

Sijaisuuksia saadaksesi sinun tulee käydä haastattelussa. Järjestämme nonstop haastattelupäivän torstaina 11.1.2024, 1.2.2024, 22.2.2024, 14.3.2024, 11.4.2024, 25.4.2024 ja 16.5.2024 klo 9-15 Lahden palvelutorilla (Kauppakeskus Trio 2. kerros). Haastatteluun ei tarvitse varata aikaa, vaan voit tulla suoraan paikalle.

Otathan mukaan alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset sekä henkilöllisyyden osoittavan todistuksen esim. ajokortin.

Jos sinulle ei sovi nonstop haastattelupäivä, otathan yhteyttä rekrytointi@lahti.fi, jotta voimme sopia erikseen haastatteluajan.

*Sijaisille tehty kysely 11/23

Huomioithan, että osa pidemmistä sijaisuuksista laitetaan erilliseen hakuun Kuntarekryyn. Lisäksi syksyisin alkavat vakinaiset ja määräaikaiset opettajan tehtävät laitetaan erilliseen hakuun. Työnhakijan kannattaa siis seurata Lahden kaupungin avoimia työpaikkoja työvoimahallinnon verkkosivuilta tai Kuntarekryn sivuilta ympäri vuoden.

Lisätietoja

http://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/lahti-tyonantajana/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja: rekrytointi@lahti.fi ja kouluista: https://www.lahti.fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/

Lisätietoja

Lahden kaupunki, Sivistyksen palvelualue, perusopetus ja lukiokoulutus

Lahti on kaupungin kokoinen kaupunki, joka pysyy liikkeessä ja luo tulevaisuutta.

Meillä saat tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voit itse vaikuttaa. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä sekä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla. Meillä työn ja perhe-elämän yhdistäminen on joustavaa.

Lahti on yliopistokaupunki ja kansainvälisesti tunnettu ympäristökaupunki. 120 000 asukkaan kaupungissa arki on sujuvaa, palvelutarjonta on runsasta ja luonto alkaa etuovelta. Luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja monipuoliseen tapahtumatarjontaan on helppo ihastua.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3 700 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!

Lahden kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb