Skip to main content
test
Opettajien lyhytaikaisia sijaisuuksia - Kaustisen kunta

Haemme sijaisia luokanopettajan, aineenopettajan/lehtorin, erityisopettajan/ erityisluokanopettajan eri pituisiin sijaisuuksiin perusopetuksen kouluihin ympäri vuoden. Pitemmät sijaisuudet, määräaikaiset ja toistaiseksi täytettävät virat laitetaan erilliseen hakuun ja niistä ilmoitetaan Kuntarekryn ja työvoimahallinnon sivuilla.

Ilmoittaudu sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen www.kuntarekry.fi sivustolla. Hakija huolehtii itse hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Päivitä käytettävyys kolmen kuukauden välein, jottei se vanhene. Ajan tasalla olevat yhteys- ja käytettävyystiedot ovat edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Uusiin hakijoihin otetaan yhteyttä haastattelua ja tutkinto- sekä työtodistusten tarkastamista varten.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Muodollisesti epäpätevät hakijat otetaan myös huomioon.

Lisätietoja

https://kaustinen.fi/
https://peda.net/kaustinen

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sivistysjohtaja-rehtori Mailis Tastula, puh. 050 4436 877, mailis.tastula@kaustinen.fi
Keskuskoulujen rehtori Kaisu Koivisto, puh. 040 5479 375, kaisu.koivisto@kaustinen.fi

Lisätietoja

Kaustisen kunta, Sivistystoimi, Perusopetus

Sykkivä, Soiva Kaustinen!

Alueensa palvelukeskuksena Kaustinen on kehittyvä ja viihtyisä kunta, jossa on monipuoliset arjen palvelut sekä vapaa-ajan mahdollisuudet, kaikenikäisille. Elävä kulttuuriperintömme onkin ylpeytemme aihe. Kaustisen tavoitteena on olla Suomen johtava kansankulttuurikunta, jossa eri kulttuurien lajien ja taiteen muotojen yhteistyö on rohkeaa ja uutta luovaa. Hyvinvointiamme lisää myös kulttuuri- ja vapaa-ajan toiminnan moninaisuus, maaseudun luonto, kansanmusiikkiperinne ja kuntalaisten aktiivisuus esimerkiksi yhdistystoiminnassa.

Tervetuloa meille töihin ja asumaan!


Osoite: Kappelintie 13, 69600 Kaustinen
Kaustisen kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb