Opettajien lyhytaikaisia sijaisuuksia

Haemme sijaisia luokanopettajan, aineenopettajan/lehtorin, erityisopettajan/ erityisluokanopettajan eri pituisiin sijaisuuksiin perus- ja lukio-opetuksen kouluihin ympäri vuoden. Pitemmät sijaisuudet, määräaikaiset ja toistaiseksi täytettävät virat laitetaan erilliseen hakuun ja niistä ilmoitetaan Kuntarekryn ja työvoimahallinnon sivuilla.

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakija huolehtii itse hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Ajan tasalla olevat yhteys- ja käytettävyystiedot ovat edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Uudet hakijat voivat sopia haastatteluajasta sivistyskeskuksen hallintopäällikkö Helena Saarimäen kanssa. Haastattelussa esitetään alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset ja lisäksi jäljennökset näistä todistuksista jätetään sivistyskeskukseen tai liitetään sähköiseen hakemukseen pdf-tiedostona.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Muodollisesti epäpätevät hakijat otetaan myös huomioon.

Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja hallintopäällikkö Helena Saarimäki, p. 044 7809 255. Jos tarvitset apua hakemuksen jättämisessä, soita numeroon 040 8065 146.

Kokkolan kaupunki, Sivistystoimi, Suomenkielinen koulutoimi
Osoite: Kokkola

Kasvava ja kehittyvä Kokkola on 46 000 asukkaan monipuolinen, kaksikielinen maakuntakeskus. Kokkola tarjoaa asukkailleen korkeatasoiset asumisolosuhteet, monipuoliset ja laadukkaat peruspalvelut sekä erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Kaupungin vahvuuksia ovat laadukas koulutustarjonta sekä monipuolinen tuotantorakenne. Kokkolan kaupungin sivistystoimen palveluksessa on n. 1200 henkilöä. Kaupungissa on 22 suomenkielistä ja kahdeksan ruotsinkielistä perusopetuksen koulua. Lukioita on neljä, joista yksi on ruotsinkielinen. Lisäksi on ammattilukiotoimintaa ja aikuislukio. Opetustoimen henkilöstölle tarjotaan työuran alussa mentorointia. Opetustoimen palvelut ovat vetovoimaisia ja tulevaisuuteen suuntautuvia. Ne edistävät hyvinvointia ja rakentavat yhteistä, kestävää tulevaisuutta.