Skip to main content
test

Keikkalaiseksi varhaiskasvatuksen maailmaan!

Haluamme tukea lasta kasvun ja oppimisen polulla. Sujuva arki tarkoittaa meille varhaiskasvatuksessa monipuolisia toimintaympäristöjä ja hyviä toimitiloja. Se on myös toiminnan kehittämistä, palveluohjausta ja moniammatillista yhteistyötä. Kehitämme molempia kieliryhmiä rinta rinnan.

Lasten arkeen haluamme tuoda yhteistyössä perheiden kanssa hyvät rutiinit, yhdessä tekemisen ja onnistumisen olotilat. Tule mukaan!

Porvoon kaupunki käyttää varhaiskasvatuksen sijaistarpeissa Kuntarekryn sijaispankkia. Meillä on tarjolla eripituisia sijaisuuksia yhdestä päivästä kolmeen kuukauteen sekä suomen- että ruotsinkielisissä päiväkodeissa. Keikkalaisena valitset itse missä päiväkodeissa haluat työskennellä ja Kuntarekryn käytettävyyskalenterin avulla merkitset ajankohdat, jolloin olet käytettävissä. Tarjolla olevista keikoista saat tiedon tekstiviestitse ja/tai sähköpostitse.

Edellytämme varhaiskasvatuksen keikkalaisilta 18 vuoden ikää. Eduksi katsomme alan koulutuksen tai aikaisemman kokemuksen lasten kanssa työskentelystä. Ennen kaikkea toivomme sinun olevan reipas, lapsista pitävä ja toimeen tarttuva vastuuntuntoinen aikuinen. Olet valmis tutustumaan ja sopeutumaan uusiin työkohteisiin.

Lähetä hakemuksesi Hae työpaikkaa -linkistä ja ota sen jälkeen yhteyttä rekrytointipalveluihin hanna.russell@porvoo.fi sopiaksesi mahdollisesta haastatteluajasta. Vasta haastattelun jälkeen voit päästä keikkalaiseksi.

Haastattelun yhteydessä pyydämme esittämään lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisen rikosrekisteriotteen.

Haastattelussa tarkistamme myös henkilöllisyyden, alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset, sekä muun osaamisen. Jos olet alan opiskelija, esitä viimeisin opintorekisteriote suoritetuista opinnoista.

Talleta hakemusta tehdessäsi Kuntarekryn käyttäjätunnus ja salasana itsellesi muistiin myöhempää käyttöä varten. Näin pääset aina tarvittaessa päivittämään tietojasi ja käytettävyyttäsi.

Jos olet jo aiemmin luonut käyttäjätunnukset Kuntarekry -järjestelmään, käytäthän niitä kirjautumisessa. Käytä tarvittaessa olen unohtanut salasanani -toimintoa. Uutta käyttäjätunnusta sinun ei kannata luoda.

Lämpimästi tervetuloa keikkailemaan!

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi/paivakodit-ja-perhepaivahoito#453bff8e

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointipalvelut: Hanna Russell, hanna.russell@porvoo.fi tai Matilda Isohella, matilda.isohella@porvoo.fi

Lisätietoja

Varhaiskasvatuspalvelut, päiväkodit

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle.

Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb