Skip to main content
test

Oletko opettaja tai sellaiseksi valmistuva? Haemme sijaisia kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuuteen perusopetukseen, lukioihin sekä ammatilliseen koulutukseen. Tehtäviä ovat eri aineiden opetus, luokanopetus ja erityisopetus.

Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus järjestää ja kehittää kaupungin kasvatus- ja opetuspalveluita. Palvelukokonaisuuteen kuuluu varhaiskasvatus, perusopetus, lukiokoulutus ja yleissivistävä aikuiskoulutus, ammatillinen koulutus ja ruotsinkielinen kasvatus ja opetus. Turun kaupungin peruskoulua käy noin 14 100 turkulaista lasta ja nuorta. Oppilaita turkulaisissa lukioissa on noin 4200. Ammatillisen koulutuksen opiskelijamäärä on noin 6000.

Opettajana tehtäväsi on tukea ja edistää lasten, nuorten ja aikuisten kasvua, oppimista ja osaamisen kehittymistä. Opettajana tuet yksilöiden kasvua itsenäisiksi ja vastuullisiksi yhteiskunnan jäseniksi, joilla on tarvittavat tiedot ja taidot toimia muuttuvissa toimintaympäristöissä.

Työhösi kuuluu opettamisen ohella oppilasryhmän havainnointia. Pyrimme aina luomaan luokkaan avoimen ja turvallisen ilmapiirin, jotta opettajan puoleen kääntyminen olisi mahdollisimman helppoa.

Opettajien kelpoisuusvaatimukset määräytyvät kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaan.
Huomiomme myös opiskelijat sekä alan työkokemuksen omaavat henkilöt sijaistarpeita täytettäessä.

Tule tekemään kanssamme vaihtelevaa ja tärkeää työtä, jossa jokainen päivä on erilainen! Työ on itsenäistä, mutta sitä ei tarvitse tehdä yksin. Tarjoamme tueksesi moniammatillisen tiimin, jossa työskennellään suurella sydämellä.
Voit sovittaa sijaisuuksien tekemisen hyvin muuhun elämäntilanteeseesi sopivaksi. Sijaisena voit itse päättää milloin olet käytettävissä käytettävyyskalenterin avulla.

Tervetuloa osaksi ammattitaitoista, innostunutta ja sitoutunutta henkilökuntaamme!

Kiinnostuitko tehtävistämme? Ilmoittaudu sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus "Jätä sijaishakemus" -linkin kautta. Jos et ole aikaisemmin kirjautunut Kuntarekryyn, ohjelma pyytää sinua ensin rekisteröitymään, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ja täyttämään hakemuksen. Mikäli olet jo aiemmin luonut käyttäjätunnukset Kuntarekry-järjestelmään, käytä niitä kirjautumisessa. Ota käyttäjätunnus ja salasana talteen itsellesi.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mahdolliset lisätiedot oppilaitoksista.
https://www.turku.fi/ota-yhteytta

Lisätietoja

Turun kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus, Perusopetus

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurimpia työllistäjiä, jolla on yli 6 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Turku, 20100 Turku

Rekommenderade jobb