
Kannuksen kaupungin ruoka- ja puhdistuspalveluissa on jatkuva rekrytointi lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. Haemme sijaisuuksiin oma-aloitteisia, asiakaspalveluhenkisiä ja joustavia ruoka- ja puhdistusalan ammattilaisia sekä myös alaa opiskelevia.
Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakija huolehtii itse hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.
Sijaisuuksia täytettäessä käytämme pääasiassa sähköistä kutsupalvelua, jonka kautta saat tiedon työtarjouksesta tekstiviestillä.
Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus. Otamme sinuun yhteyttä haastattelua varten. Haastattelussa esitetään alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset ja jäljennökset näistä todistuksista jätetään haastattelijalle. Todistukset voi vaihtoehtoisesti liittää sähköiseen hakemukseen pdf-tiedostona.
Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on ruoanvalmistus- tai puhdistusalan soveltuva vähintään kouluasteinen
koulutus tai alan ammattitutkinto. Tehtävissä edellytetään voimassa olevaa hygieniapassia.
Lisätietoja
Tutustu työnantajaan-
Lisätiedot
- https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/ruoka-ja-puhdistusalan-lyhytaikaisia-sijaisuuksia-73726/
- Kannuksen kaupunki, Teknisten palveluiden osasto, Tilapalvelut, Ruoka- ja puhdistuspalvelut
- KokoaikatyöOsa-aikatyöTuntityöKeikkatyöMääräaikainen
- 73726
- sopimuksen mukaan
- KVTES:n mukaan
- 18.8.2020 - 31.12.2033 15:00
- Tekninen alaRuokapalvelutSiivous ja laitoshuoltoKeski-PohjanmaaKannusKunta
Yhteystietomme
Yhteystiedot
Ruoka- ja puhdistuspalvelupäällikkö, puh. 044 4745 252 tai siivoustyönohjaaja, puh. 044 4745 254.Lisätietoja
Työnantaja
Kannuksen kaupunki, Teknisten palveluiden osasto, Tilapalvelut, Ruoka- ja puhdistuspalvelutKannus on vireä kaupunki Keski-Pohjanmaalla, Lestijoen varressa. Kannus tarjoaa viihtyisän asumisympäristön, monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet sekä laadukkaat vapaa-ajanpalvelut. Kannuksen kaupunki kehittää toimintaansa jatkuvasti ja panostaa henkilöstön hyvinvointiin sekä ammattitaidon kehittämiseen.