Skip to main content
test
Ruokapalvelutyöntekijän sijaishaku - Kouvolan kaupunki

Ruokapalvelut tarjoaa asiakkailleen ravitsemuksellisesti laadukkaita ja monipuolisia ateriapalveluja asiakkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Eri puolilla kaupunkia sijaitsevissa toimipaikoissa käy lounaalla päivittäin 14 000 asiakasta mm. kouluissa, päiväkodeissa ja palvelukeskuksissa.

Ruoan laatu on yksi tärkeimmistä toimintaamme ohjaavista tekijöistä. Joustava, avoin ja luottamuksellinen yhteistyö asiakkaiden, työntekijöiden ja esimiesten välillä takaa hyvän palvelun.

Haemme osaajia eri mittaisiin sijaisuuksiin huolehtimaan päivittäisistä ruokapalveluista koulujen, palvelukeskuksien ja päiväkotien keittiöissä.

Kelpoisuusedellytyksenä on ruokapalvelualan perustutkinto tai vastaava aiempi koulutus, kokemusta suurtalousalalta sekä hygieniapassi. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Täytettyäsi hakemuksen, varaa aika haastatteluun ruokapalvelusuunittelija Tiia-Mari Koivulalta puh. 02061 57400.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

ruokapalvelusuunnittelija Tiia-Mari Koivula, puh. 020 615 7400
sähköposti etunimi.sukunimi@kouvola.fi
va. ruokapalvelupäällikkö Leena Multala, puh. 020 615 7174
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella.

Lisätietoja

Tekniikka ja ympäristö, Kiinteistöpalvelut, Ruokapalvelut

Kouvola on Kaakkois-Suomen keskus; aktiivisten kaupunki keskel kaikkee. Asukkaita kaupungissa on vajaat 80 000. Kouvolassa on aikaa elämälle hyvien palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien äärellä. Arki on sujuvaa ja luonto alkaa takapihalta. Asumiseen on vaihtoehtoja kaupunkikeskustoista rauhallisiin taajamiin ja eloisiin maaseutukyliin. Kouvolasta on nopeat yhteydet pendelöintiin pääkaupunkiseudulle ja lähikaupunkeihin. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa osaajiemme joukkoon!

Kouvolan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kouvolan kaupunki - Vi satsar på orientering

Rekommenderade jobb