Skip to main content
test
Siivoojan sijaishaku - Kouvolan kaupunki

Meillä siivoojan työ on tärkeässä roolissa. Teemme työtä Rakkaudesta lajiin - ajatuksella. Joustava, avoin ja luottamuksellinen yhteistyö asiakkaiden, työntekijöiden ja esihenkilöiden välillä on tärkeää.

Haemme positiiviseen ja joustavaan tiimiimme siivoojaa eri mittaisiin sijaisuuksiin. Meille tärkeintä on, että olet innostunut siivoustyöstä ja asenteesi siivoustyötä kohtaan on utelias. Eduksi katsotaan laitoshuoltajan ammattitutkinto tai toimitilahuoltajan perustutkinto, sekä aiempi kokemus. Arvostamme kykyä työskennellä sekä itsenäisesti, että osana tiimiä. Työssä tarvitset oma-aloitteellisuutta, työyhteisötaitoja sekä suomen kielen taitoa.

Työnantajana olemme luotettava ja joustava. Työn ja vapaa-ajan tasapaino toteutuu. Työ on arkipainotteista ja pääsääntöisesti kokoaika- ja päivätyötä. Esihenkilöt ja työkaverit ovat kannustavia sekä ammattitaitoisia. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan. Lähtöpalkka on 2030,00 €/kk (38,15h viikkotyöaika).

Tule tiimiimme tekemään #siistii #asenneratkaisee #visitkouvola
Hakemuksen voit täyttää kohdasta HAE TYÖPAIKKAA. Hakemuksen jättämisen jälkeen ota yhteyttä meihin. Yhteystiedot alla.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yhteystietomme:
Puhtauspalveluesimiehet:
Mervi Saarman puh. 020 615 7921
Paula Vaahtera puh. 020 615 4642
Mari Lindberg puh. 020 615 9128
vt puhtauspalvelupäällikkö:
Jaana Tikkanen puh. 020 615 4643
sähköposti: etunimi.sukunimi@kouvola.fi

Lisätietoja

Tekniikka ja ympäristö, Kiinteistöpalvelut, Puhtauspalvelut

Kouvola on aktiivisten ihmisten luonto- ja urheilukaupunki. Kouvolassa voit elää aktiivista ja laadukasta elämää hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Arki sujuu ja asumisen unelmiin löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja lähes 80 000 asukkaan kaupungissa. Myös liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen ovat hyvät. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa osaajien joukkoon!

Kouvolan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kouvolan kaupunki - Vi satsar på orientering

Rekommenderade jobb