Skip to main content
test
Sijaisuudet Kotkan kaupungissa - Kotka Stad

Kotkan kaupunki on uudistuva työnantajaorganisaatio, joka tarvitsee jatkuvasti uusia osaajia tuottaakseen kuntalaisille laadukkaita palveluja. Tämän haun kautta on mahdollista sijoittua eripituisiin sijaisuuksiin Kotkan kaupungin työyksiköissä osaamisesi, omien kiinnostuksen kohteidesi ja elämäntilanteesi mukaan.

Tällä haulla ovat ulottuvillasi sijaisuudet seuraavilla palvelualueilla:

Opetustoimi: koulunkäynninohjaajien sijaisuudet
Tekninen toimi: Puhtauspalvelun palveluyksikkö
Varhaiskasvatus ja päivähoito: Kotkansaaren, Länsi-Kotkan ja Karhulan alueiden esiopetus ja päiväkodit

Voit olla omalle alallesi opiskeleva tai kokenut alan ammattilainen. Kotkan kaupungin hr-koordinaattori lukee hakemuksia ja ohjaa osaajia esihenkilöille haastateltaviksi. Vastaathan hakulomakkeen kaikkiin kysymyksiin, niin pystymme ohjaamaan sinua oikeille urille. Hyvin tehty hakemus on työllistymisen ensimmäinen edellytys.

Huomioithan, että vanhustenhuollon, terveydenhuollon ja sosiaalihuollon palvelut ovat nykyään osa Kymenlaakson hyvinvointialuetta.
Kymen hva:n sijaisuuksiin voi tutustua lähemmin https://www.sarastiarekry.fi/ sivustolla.

MIKÄLI OLET JO AIEMMIN LUONUT KÄYTTÄJÄTUNNUKSET KUNTAREKRY-JÄRJESTELMÄÄN, KÄYTÄTHÄN NIITÄ KIRJAUTUMISESSA. ÄLÄ LUO UUTTA KÄYTTÄJÄTUNNUSTA.

Mikäli tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, otathan yhteyttä arkisin klo 7-14 puh. 040 352 4737 tai 040 823 4117. Voit laittaa myös meille sähköpostia osoitteeseen rekry @ kotka.fi

Lisätietoja

http://www.kotka.fi
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja Kotkan kaupungin sijaisuuksista antaa henkilöstöasioiden yksikkö puh. 040 352 4737 tai 040 823 4117
Sähköpostiosoitteemme: rekry @ kotka.fi

Lisätietoja

Kotkan kaupunki

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla. Kotkan kaupunki on savuton työnantaja.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.


Osoite: Kotka, 48100 Kotka
Kotkan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kotkan kaupunki - Den mest aktiva arbetsplatsen i Finland

Rekommenderade jobb