Sijaisuuksiin ilmoittautuminen, Oulun kaupunki, alueellinen nuorisotyö - Oulun kaupunki

Sijaisuuksiin ilmoittautuminen, Oulun kaupunki, alueellinen nuorisotyö

Tämän ilmoituksen kautta voit jättää hakemuksen Oulun kaupungin alueellisen nuorisotyön sijaisuuksiin. Haemme sijaisrekisterin kautta sijaisia eripituisiin määräaikaisiin sijaisuuksiin. Ilmoittautuneista soveltuvista henkilöistä muodostetaan sijaisrekisteri.

Nuoriso-ohjaajan tehtäviin kelpoisuusehtona on ammattikorkeakoulututkinto, yhteisöpedagogi tai sosionomi.
Harraste- ja erityisohjaajan tehtäviin kelpoisuusehtona on toisen asteen tutkinto, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja. Työ on kaksivuorotyötä.

Lähetettyäsi hakemuksen ota yhteyttä Monetran rekrytointipalveluihin tapaamisajan sopimiseksi. Henkilökohtaisen tapaamisen yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Opiskelijoilta tarkistetaan ajantasainen opintosuoritusote. Tapaamisessa soveltuvien henkilöiden hakemukset aktivoidaan sijaisrekrytointijärjestelmään. Rikostaustaote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukaisesti edellytetään esitettäväksi, kun työ- tai virkasuhde on voimassa yli kolme kuukautta.

Sijaisuuksia voidaan tarjota keikkakalenteriisi, tekstiviestillä tai puhelimitse. Pyydämme pitämään käytettävyyskalenterin ajan tasalla ja päivittämään hakemusta säännöllisesti.

Sijaisrekrytointi, Nuottasaarentie 5
sijaisrekrytointi@ouka.fi
p. 040 584 8219

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut
Osoite: Oulu

Oulun kaupunki, www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan