Skip to main content
test

Bli inhoppare i småbarnspedagogikens värld!

Vi vill stöda barnets utveckling och lärande. För oss inom småbarnspedagogiken innebär en smidig vardag mångsidiga verksamhetsmiljöer och fungerande lokaler. Det betyder även utveckling av verksamheten, servicehandledning och multiprofessionellt samarbete. Vi utvecklar båda språkgrupperna sida vid sida.

I barnens vardag vill vi i samarbete med familjerna skapa bra rutiner, tillvaro med gemensamma aktiviteter och känslan av att lyckas. Kom med!

Borgå stad utnyttjar Kuntarekrys vikariebank för anställning av vikarier inom småbarnspedagogiken. Vi erbjuder vikariat i varierande längder från endagsvikariat till vikariat på tre månader på både svensk- och finskspråkiga daghem. Som inhoppare väljer du själv de daghem där du vill arbeta. I Kuntarekrys tillgänglighetskalender kan du ange de tider du är tillgänglig för vikariat. Information om lediga vikariat får du per textmeddelande och/eller e-post.

Av inhoppare inom småbarnspedagogiken förutsätter vi minst 18 års ålder. Som merit räknas utbildning inom branschen eller tidigare erfarenhet av arbete med barn. Först och främst önskar vi att du är en rask, ansvarskännande och initiativrik vuxen som gillar barn. Du är villig att bekanta dig med och anpassa dig för nya arbetsplatser.

Skicka din ansökan via länken Sök nu! OBS! Våra intervjuer har en liten sommarpaus till 15.8.2023, men du kan skicka din ansökan redan i dag! Först efter intervjun kan du få ströjobb.

I samband med intervjun ska du uppvisa ett straffregisterutdrag enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002).

I samband med intervjun kontrollerar vi också din identitet, examenbetyg och arbetsintyg i original samt andra kunskaper. Om du studerar inom branschen ska du uppvisa ditt senaste studieregisterutdrag.

Spara ditt användarnamn och lösenord till Kuntarekry för senare användning när du lämnar in din ansökan. Då kan du alltid uppdatera dina uppgifter och tillgänglighetskalendern vid ett senare tillfälle vid behov.

Om du redan har registrerat dig i Kuntarekry, vänligen använd ditt gamla användarnamn och lösenord för att logga in. Vid behov kan du byta ut ditt lösenord genom att välja "Glömde du lösenordet eller användarnamn?". Det lönar sig inte att skapa ett nytt användarnamn.

Varmt välkommen med som inhoppare!

Läs mer

http://www.borga.fi/daghem-och-familjedagvard

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Rekryteringstjänster: Hanna Russell, hanna.russell@porvoo.fi och Matilda Isohella, matilda.isohella@porvoo.fi

Lär dig mer om oss

Tjänster inom småbarnspedagogik, dagvård

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.


Adress: Borgå, 06100 Porvoo
Borgå stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb