Skip to main content
test
Tuntiopettaja, liiketalous ja tietojenkäsittely - Vaasan ammattikorkeakoulu

Haluatko olla mukana kouluttamassa tulevaisuuden osaajia ja kokeilla opetustyötä? Ilmoittaudu VAMKin liiketalouden ja tietojenkäsittelyn tuntiopettajapankkiin!

Lähiaikoina tarvitsemme tuntiopettajia erityisesti seuraavien alojen osaajista:

• Kansantalous
• Ohjelmointi

Tuntiopettajia hyödynnetään Vaasan ammattikorkeakoulun eri koulutusten sijaistarpeissa, sekä osana laajempien kurssikokonaisuuksien opetusta. Tuntiopettajan tehtävään kuuluu opetuksen lisäksi opintojakson suunnittelu ja arviointi. Tuntiopettajan työstä maksetaan koulutustason mukaan muodostuva tuntipalkka.

Edellytämme tuntiopettajilta vähintään alempaa korkeakoulututkintoa, sekä opetettavan kurssin osalta relevanttia asiantuntemusta ja osaamista. Tarvittaessa voidaan keskustella opetuksen hoitamisesta myös etänä.

Ilmoita hakemuksessa minkä erityisalojen kursseja olisit kiinnostunut opettamaan, sekä miten kauan hakemuksesi on käytettävissämme.

Lisätietoja:

johtaja Elina Martin, elina.martin@vamk.fi, tel. 020 7663 376
koulutuspäällikkö Jukka Niittykoski, jukka.niittykoski@vamk.fi, tel. 020 7663 516

Lisätietoja

http://vamk.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Katso ilmoitusteksti

Lisätietoja

Vaasan ammattikorkeakoulu

VAMK on 3300 opiskelijan kansainvälinen, yhteisöllisyydestään kuulu sympaattinen ammattikorkeakoulu. Tavoitteemme on saada parhaat työnantajat ja tulevaisuuden ammattilaiset kohtaamaan toisensa.


Osoite: Wolffintie 30, 65200 Vaasa

Rekommenderade jobb