Skip to main content
test

Haluatko jättää jälkesi Kuopion kaupungin varhaiskasvatukseen!

Kuopion kaupungin varhaiskasvatuksessa on tilanteiden mukaan tarjolla eripituisia sijaisuuksia. Sijaisuuksia on mm. varhaiskasvatuksen opettajan, lastenhoitajan, erityisavustajan, ryhmä- ja lapsikohtaisen avustajan tehtävissä. Sijaisuuksia on tarjolla eri aikoina, oma kiinnostus ja toivomukset huomioiden. Tänä päivänä työ ei ole pelkästään päivätyötä vaan tarjolla on myös ilta- ja viikonlopputyötä ja vuorotyötä (Haapaniemen ja Petosenmutkan päiväkodit)

Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/2018 mukainen pätevyys. Meillä pääset tekemään sijaisuuksia, kun varhaiskasvatuksen pääaineopiskelijana olet suorittanut varhaiskasvatustieteen perusopinnot tai sosionomiopiskelijana, kun olet suorittanut perusopinnot ja suuntautumassa varhaiskasvatukseen.

Lastenhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on samoin varhaiskasvatuslain 540/2018 mukainen pätevyys. Sijaisuuksia pääsee tekemään jo opiskeluvaiheessa, kun opinnot ovat edenneet tarpeeksi pitkälle.

Avustajan tehtävien sijaisuudet sopivat kaikille varhaiskasvatuksen tehtävistä kiinnostuneille.

Tarjoamme Sinulle perehdytyksen tehtävään ja käytössäsi on jaksamista ja hyvinvointiasi tukevia etuja esim.: ePassi (suuruus määräytyy työsuhteen keston pituuden mukaan) ja työterveyshuolto työsuhteen aikana.

Kun olet jättänyt hakemuksesi sijaisrekisteriin, olemme Sinuun yhteydessä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Rikostaustaote tarkistetaan työsuhteen kestäessä yli kolme kuukautta.

Lisätietoja

https://www.kuopio.fi/paivahoito-ja-esiopetus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa palveluesimies Tuija Salo, p. 044-718 4082, tuija.salo@kuopio.fi

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelualue, Varhaiskasvatuspalvelut

Kuopiossa päivähoitoa tarjotaan kunnallisissa ja yksityisissä päiväkoti- ja perhepäivähoitopaikoissa. Hoitopaikka järjestetään joko vuorohoitopäiväkodista tai jatketun aukioloajan päiväkodista, jos lapsen hoidontarve on päivähoitopaikan tavanomaisen aukioloajan ulkopuolella. Kuopion päivähoidossa on kuusi palvelualuetta, joiden aluevastaavat päiväkodinjohtajat antavat palveluohjausta kunnallisen päiväkotihoidon ja perhepäivähoidon järjestämiseen liittyvissä kysymyksissä. Päiväkodinjohtajat vastaavat yhdessä oman alueensa päivähoitopaikkojen järjestämisestä. Yksityisen päivähoidon palveluista vastaa yksityisen päivähoidon palveluohjaaja.

Kuopion kaupunki - Rökfri arbetsplats Kuopion kaupunki - Vi satsar på orientering

Rekommenderade jobb