test

Hakemus Kuopion kaupungin varhaiskasvatuksen sijaisuuksiin.

Kuopion kaupungin varhaiskasvatuksessa on tilanteiden mukaan tarjolla eripituisia sijaisuuksia. Sijaisuuksia on mm. varhaiskasvatuksen opettajan, lastenhoitajan, erityisavustajan ja ryhmäavustajan tehtävissä. Sijaisuuksia on tarjolla eri aikoina, oma kiinnostus ja toivomukset huomioiden.
Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/2018 mukainen pätevyys. Meillä pääset tekemään sijaisuuksia, kun varhaiskasvatuksen pääaineopiskelijana olet suorittanut varhaiskasvatustieteen perusopinnot tai sosionomiopiskelijana, kun olet suorittanut perusopinnot ja suuntautumassa varhaiskasvatukseen.

Lastenhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on samoin varhaiskasvatuslain 540/2018 mukainen pätevyys. Sijaisuuksia pääsee tekemään jo opiskeluvaiheessa, kun opinnot ovat edenneet tarpeeksi pitkälle.

Otamme yhteyttä työnhakijaan mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Rikosrekisteriote tarkistetaan työsuhteen kestäessä yli kolme kuukautta.

Lisätietoja

https://www.kuopio.fi/paivahoito-ja-esiopetus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat rekrytointisihteeri Virpi Pietikäinen, p. 044-718 2225, virpi.pietikainen@kuopio.fi ja palveluesimies Anu Vartiainen, p. 044-7183570, anu.vartiainen@kuopio.fi

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelualue

Kuopio on lähes 120 0000 asukkaan yliopistokaupunki, jossa on tasokkaat hyvinvointi-, koulutus- ja kulttuuripalvelut ja harrastusmahdollisuudet. Kuopiossa voi helposti toteuttaa unelmansa järvenranta-asumisesta lähellä palveluja.

Kuopion kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb