Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen sijaisuudet - Muuramen kunta

Tule sijaiseksi varhaiskasvatuspalveluihimme!

Haemme sijaisia Muuramen kunnan varhaiskasvatuspalveluihin avustajien, lastenhoitajien ja opettajien tehtäviin. Sijaisuuksien kesto vaihtelee päivästä viikkoihin.

Varhaiskasvatuksen henkilöstön kelpoisuus määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaisesti. Sijaisuuksiin voimme huomioida myös alan opiskelijat.

Sijaisen tulee esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksistamme, rekisteröidy sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus. Voit tallentaa hakemuksen liitteeksi kopion / kopiot tutkintotodistuksistasi tai opintosuoritusotteestasi. Lähetettyäsi hakemuksesi ota yhteyttä varhaiskasvatuksen apulaisjohtajiimme Outi Elorantaan tai Riikka Honkaseen ja sovi haastattelusta. Haastattelussa tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Mikäli olet opiskelija, tarkistamme myös ajantasaisen opintosuoritusotteesi.

Lisätietoja

http://www.muurame.fi/varhaiskasvatus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Outi Eloranta, päiväkodin apulaisjohtaja, puh. 040 592 2647 tai outi.eloranta@muurame.fi
Riikka Honkanen, päiväkodin apulaisjohtaja, puh. 0400 237 150 tai riikka.honkanen@muurame.fi

Lisätietoja

Varhaiskasvatuspalvelut

Muurame on nuorekas, viihtyisä ja elinvoimainen, reilun kymmenen tuhannen asukkaan kasvukunta. Se tunnetaan aktiivisesta elinkeinopolitiikasta ja yrittäjyyden tukemisesta. Muun muassa Suomen pientalomyönteisimpänä ja Keski-Suomen yritysmyönteisimpänä kuntana palkittu Muurame satsaa voimakkaasti lapsiperheisiin. Kunnassa investoidaan parhaillaan muun muassa kouluihin ja päiväkotiin.


Osoite: Virastotie 8, 40950 Muurame

Rekommenderade jobb