Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen sijaisuudet - Lahden kaupunki

Lahden kaupungin varhaiskasvatuspalvelut hakee sijaisia varhaiskasvatuksen opettajien, hoitajien ja avustajien eripituisiin sijaisuuksiin. Siksi ne soveltuvat loistavasti esimerkiksi opintojen tai osa-aikatyön oheen, tai tarjoavat muuten vain joustavan tavan työskennellä omaan elämäntilanteeseen sopivasti.

Varhaiskasvatuspalvelut muodostaa oman palveluyksikön, joka sisältää lasten päivähoidon ja esiopetuksen sekä lasten kotihoidon ja yksityisen hoidon tuen. Toimintayksiköitä ovat päiväkodit ja avoimen varhaiskasvatuksen ryhmät. Lahdessa varhaiskasvatuksen toimintakulttuurissa näkyy leikin, oivalluksen ja oppimisen ilo sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Varhaiskasvatusta toteutetaan yhteistyössä huoltajien kanssa. Etsimme ennakkoluulottomia, joustavia, hyvät tiimi- ja yhteistyötaidot omaavia henkilöitä, joille lapsi ja lapsen oppiminen, leikkiminen sekä kehittyminen ovat lähellä sydäntä.

Jopa 97 % suosittelisi* sijaisena toimimista läheiselleen tai tuttavalleen.

"Kiitos, on ollut mukava tehdä sijaisuuksia! Vastaanotto päiväkodeissa on ollut hyvää ja ideoitakin on otettu vastaan. Itsekin tietysti olen oppinut paljon." kertoo eräs palautekyselyymme vastannut kokemuksistaan.

Kelpoisuusehtona tehtäviin on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen pätevyys. Myös mahdollisesti epäpätevät hakijat voidaan ottaa huomioon sijaistarpeita täytettäessä.

Ilmoittaudu sijaispankkiimme täyttämällä hakemus "Hae työpaikkaa" -linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää tutkintotodistukset.

Sijaisuuksia saadaksesi sinun tulee käydä haastattelussa. Järjestämme nonstop haastattelupäivän torstaina 10.8.2023, 24.8.2023, 14.9.2023, 28.9.2023, 12.10.2023, 2.11.2023, 23.11.2023 ja 7.12.2023 klo 9-15 Lahden palvelutorin työllisyyden kuntakokeilun Ohjaamolla (Kauppakeskus Trio 2. kerros). Haastatteluun ei tarvitse varata aikaa, vaan voit tulla suoraan Ohjaamon aulaan.

Otathan mukaan alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset sekä henkilöllisyyden osoittavan todistuksen esim. ajokortin.

Jos sinulle ei sovi nonstop haastattelupäivä, otathan yhteyttä rekrytointi@lahti.fi, jotta voimme sopia erikseen haastatteluajan.

*Sijaisille tehty kysely 6/2019

Lisätietoja

https://www.lahti.fi/kasvatus-ja-koulutus/varhaiskasvatus-ja-esiopetus/, https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/lahti-tyonantajana/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rekrytointi@lahti.fi ja tietoa päiväkodeista ja avoimesta varhaiskasvatuksesta https://www.lahti.fi/kasvatus-ja-koulutus/varhaiskasvatus-ja-esiopetus/

Lisätietoja

Lahden kaupunki, Sivistyksen palvelualue, Varhaiskasvatus

Lahti on kaupungin kokoinen kaupunki, joka pysyy liikkeessä ja luo tulevaisuutta.

Meillä saat tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voit itse vaikuttaa. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä sekä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla. Meillä työn ja perhe-elämän yhdistäminen on joustavaa.

Lahti on yliopistokaupunki ja kansainvälisesti tunnettu ympäristökaupunki. 120 000 asukkaan kaupungissa arki on sujuvaa, palvelutarjonta on runsasta ja luonto alkaa etuovelta. Luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja monipuoliseen tapahtumatarjontaan on helppo ihastua.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3 700 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!

Lahes täydellinen työpaikka

Lahden kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb