Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen sijaisuudet Tampereen kaupungin päiväkodeissa - Tampereen kaupunki

Meillä on tarjolla eri pituisia sijaisuuksia Tampereen kaupungin varhaiskasvatuksen eri päiväkodeissa. Tampereen kaupungilla on 78 kunnallista päiväkotia eri puolilla kaupunkia. Tule osaksi moniammatillista kasvattajatiimiä!

Haemme sijaisia varhaiskasvatuksen lastenhoitajien, opettajien ja erityisopettajien sekä varhaiskasvatuksen ryhmäavustajan tehtäviin.

Otamme sijaisuuksiin pätevien ammattilaisten lisäksi myös alan opiskelijoita, alan opiskelijaksi hakevia, välivuotta viettäviä, ammatin vaihtoa harkitsevia, lasten ja nuorten harrastustoiminnassa tai hoitoalalla toimineita tai aktiivisia eläkeläisiä. Tarkistamme lasten kanssa työskentelevien rikostaustaotteen ennen työsuhteen alkua, myös lyhyissä sijaisuuksissa. Sijaiseksi valitun tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Toivomme sinulta kiinnostusta lapsilähtöiseen työhön, rohkeutta hypätä uusiin tehtäviin ja halukkuutta kehittää omaa osaamistasi.

Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Jätähän hakemuksesi Hae työpaikkaa- painikkeesta. Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen Monetran rekrytoinnista viestin, joka sisältää linkin ajanvarauskalenteriin, jotta voit varata haastatteluajan. Hyväksymme haastattelun perusteella sijaiset Tampereen kaupungille.

Toivomme, että tallennat mahdolliset tutkintotodistukset hakemuksellesi.

Mikäli olet kiinnostunut Tampereen kaupungin muista sijaisuuksista, kuten opettajan tehtävistä, riittää että jätät hakemuksesi johonkin Tampereen kaupungin keikkatyöilmoitukseen ja varaat vain yhden haastatteluajan.

Lisätietoja hakemuksen jättämisestä voit kysyä Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi tai puh. 040 806 3184.

Tutustu päiväkoteihimme:
https://www.tampere.fi/paivakodit

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/sijaisrekrytointi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja hakemuksen jättämisestä saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi tai puh. 040 806 3184

Lisätietoja

Tampereen kaupunki Varhaiskasvatus

Tampere on Suomen vetovoimaisin kaupunki, joka on tunnettu rohkeista teoistaan ja yhdessä tekemisestä. Rakennamme Tampereen kaupunkia noin 8 500 huippuammattilaisen Tampereen tekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi. Meillä on hyvä ja eteenpäin katsova tekemisen meininki, Tampereen rento asenne. Tule osaksi tätä moniammatillista ja asiantuntevaa joukkoa!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb