Skip to main content

Tule mukaan kunta-alan rekrymessuille!

4.11.2021 10:41

Tule mukaan kunta-alan rekrymessuille!

Kunta-alan rekrymessut kokoavat marraskuussa yhteen työnhakijat ja työnantajat. Esillä on kymmeniä työnantajia ja satoja avoimia työpaikkoja ympäri Suomea. Messuilla voit keskustella eri työnantajien kanssa avoimista työpaikoista, kesätöistä tai vaikka harjoittelupaikoista.

Kunta-alan rekrymessuille osallistuvia kaupunkeja ovat esimerkiksi Turku, Espoo, Pori, Tampere, Vaasa, Iisalmi ja monen monta muuta kaupunkia. Kunnista mukana ovat mm. Siuntio ja Pöytyä. Sairaanhoitopiireistä mukana ovat ainakin Etelä-Pohjanmaan, Varsinais-Suomen ja Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirit.

Keskustele työnantajien kanssa livenä

Messuilla voit keskustella mm. yllä mainittujen työnantajien kanssa avoimista työpaikoista, kesätöistä tai vaikka harjoittelupaikoista. Vai etsitkö kenties oppisopimuspaikkaa tai työkokeilupaikkaa, voi se hyvinkin löytyä rekrymessuilta!

Päivän aikana pääset tutustumaan työnantajiin ja heidän työmahdollisuuksiinsa myös videoiden muodossa. Lisäksi messupäivänä on mahdollista varata työnantajien kanssa oma henkilökohtainen aika ja keskustella heidän kanssaan videon välityksellä. Tämä on mahtava keino kysellä sinua kiinnostavista työpaikoista ja tuoda samalla esille omaa persoonaasi ja osaamistasi!

Messupäivänä järjestetään myös muutamia arvontoja, joissa voit voittaa kunta-alaan liittyviä tuotepalkintoja. Tule mukaan kunta-alan rekrymessuille 18.11.2021 ja löydä sinun unelmiesi työpaikka!

Nähdään messuilla!

Ajankohta: 18.11.2021 klo 9-16

TILAA MUISTUTUS MESSUISTA

TYÖNANTAJA, ILMOITTAUDU MUKAAN MESSUILLE

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista