Uusi työ syksyksi?

11.8.2020 11:28 Kaisa Helminen

Uusi työ syksyksi?

Tuntuuko, ettei vanha työ enää inspiroi samalla tavalla kuin ennen tai tuntuiko lomalta töihin paluu ylitsepääsemättömän raskaalta? Mikäli samat työtehtävät alkavat jossain vaiheessa tuntua tylsiltä tai puuduttavilta, voi olla hyvä aika alkaa miettiä uutta työpaikkaa tai uusia työtehtäviä.

Työn parissa vietetään päivässä useita tunteja ja jotta aika kuluisi mukavasti, pitäisi työn olla sinulle mielekästä ja antoisaa. Yhä yleisempää on, että ihmiset vaihtavat työpaikkaa elämänsä aikana yhä useammin. Työn pitää tarjota riittävästi haasteita, mutta myös onnistumisia, jotta siellä viihtyy. Lisäksi työilmapiiri ja työkaverit ovat yksi tärkeimmistä tekijöistä työssä viihtymisen kannalta.

Työpaikan vaihtamista ei tarvitse pitää kielteisenä asiana. Mikäli työpanoksesi on viime aikoina laskenut, teet työpaikan vaihdolla palveluksen niin itsellesi kuin myös työnantajallesi. Omat kiinnostuksen kohteesi muuttuvat, samalla kun ikää tulee lisää ja sama työpaikka, joka aiemmin tuntui hyvinkin sopivalta voi nyt tuntua tylsältä tai jopa väärältä paikalta olla töissä.

Mikäli kaipaat jotain uutta ja inspiroivaa, ehkä haluat edetä urallasi tai jos haluat vain lisää haasteita, kannattaa tällöin alkaa katsomaan mitä työmarkkinat sinulle tarjoavat. Lomalta paluukin tuntuu mukavammalta, kun on mukava työ, jonka pariin palata.

Avoimet työpaikat

Kuntarekrystä löydät tuhansia avoimia työpaikkoja, eri aloilta ja eri työnantajilta ympäri Suomen. Uusia työpaikkoja tulee päivittäin lisää, joten sivua kannattaa seurata aktiivisesti. Voit rajata työpaikkojen hakua esimerkiksi halutun sijainnin tai työn luonteen mukaan. Voit myös tilata itsellesi hakuvahdin, jonka avulla saat puhelimeesi tai sähköpostiisi aina ilmoituksen, kun uusi, sinun toiveitasi vastaava työpaikka tulee hakuun. Tsemppiä työnhakuun!


Kaikki avoimet työpaikat

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista