Skip to main content

Uusi työ syksyksi?

9.8.2021 11:28

Uusi työ syksyksi?

Tuntuuko, ettei vanha työ enää inspiroi samalla tavalla kuin ennen tai tuntuiko kesälomilta töihin paluu raskaalta? Mikäli samat työtehtävät alkavat jossain vaiheessa kyllästyttää, voi olla hyvä aika alkaa miettiä uutta työpaikkaa tai uusia työtehtäviä.

Työn parissa vietetään päivässä useita tunteja ja jotta aika kuluisi mukavasti, pitäisi työn olla sinulle mielekästä ja antoisaa. Työn pitää tarjota riittävästi haasteita, mutta myös onnistumisia, jotta siellä viihtyy. Lisäksi työilmapiiri ja työkaverit ovat yksi tärkeimmistä tekijöistä työssä viihtymisen kannalta. Yhä yleisempää on, että ihmiset siirtyvät työurallaan työpaikasta toiseen.

Mikäli kaipaat jotain uutta ja inspiroivaa, ehkä haluat edetä urallasi tai jos haluat vain lisää haasteita, kannattaa tällöin alkaa katsomaan mitä työmarkkinat sinulle tarjoavat. Lomalta paluukin tuntuu mukavammalta, kun on mukava työ, jonka pariin palata.

Avoimet työpaikat - tuhansia mahdollisuuksia

Kuntarekrystä löydät tuhansia avoimia työpaikkoja, eri aloilta ja eri työnantajilta ympäri Suomen. Uusia työpaikkoja tulee päivittäin lisää, joten sivua kannattaa seurata aktiivisesti. Voit rajata työpaikkojen hakua esimerkiksi toimialan, halutun sijainnin tai vaikka työn luonteen mukaan. Voit myös tilata itsellesi hakuvahdin, jonka avulla saat sähköpostiisi aina ilmoituksen, kun uusi, sinun toiveitasi vastaava työpaikka tulee hakuun. Käy tutustumassa avoimiin työpaikkoihin alla olevasta painikkeesta. Tsemppiä työnhakuun!


Kaikki avoimet työpaikat

TYÖPAIKAT TEHTÄVÄN MUKAAN

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista