Skip to main content

Vieläkö löytyy kesätyöpaikkoja?

22.3.2021 13:21

Vieläkö löytyy kesätyöpaikkoja?

Kyllä vain, vielä niitä löytyy! Kunta-ala tarjoaa tänä vuonna ennätysmäärän kesätöitä nuorille ja Kuntarekrystä löytyy tällä hetkellä vielä reilut 500 avoinna olevaa kesätyöpaikka. Jos et ole vielä hakenut tai saanut kesätyöpaikkaa, niin vielä ehdit hakea ja jättää hakemuksesi moneenkin paikkaan. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti.

Kesätyöpaikkoja on yhä avoinna hyvin monipuolisesti eri toimialoilta. Kesätyöpaikkoja löytyy runsaasti muun muassa sosiaali- ja terveysalalta sekä tekniseltä alalta, mutta myös monilta muilta aloilta. Kesätyöpaikkoja tarjotaan pääasiassa nuorille opiskelijoille, mutta osa työnantajista tarjoaa kesätöitä myös 16-18 vuotiaille sekä peruskoululaisille, joilla ei ole välttämättä lainkaan aiempaa työkokemusta. Tällöin on tärkeää miettiä, että oma osaaminen tulee esille esimerkiksi harrastusten tai mielenkiinnon kohteiden avulla.

Joissain kunnissa alle 18-vuotiaiden kesätyöpaikat myös arvotaan hakijoiden kesken. Työpaikkailmoituksista selviää, millaisia töitä on tarjolla ja miten kesätyöntekijät valitaan kussakin kunnassa. Tämän kaltaisissa rekrytoinneissa kannattaa ehdottomasti hakea töitä ja toivoa että kesätyöt osuvat omalle kohdalle. Useammassa kunnassa nuorten ja koululaisten kesätyöpaikkojen haku on avoinna aina huhtikuulle saakka, joten vielä ehtii hyvin hakea!

Kuntarekryn kesätöihin keskittyvä sivu kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa kunta-alan kesätöistä ja tarjoaa ohjeita muun muassa cv:n ja työhakemuksen tekemiseen. Kesätyö-sivulle pääset tutustumaan tästä.

Paljon tsemppiä kesätöiden etsitään ja mikäli kesätyöpaikka on jo tiedossa, niin paljon tsemppiä itse kesätöihin! Alla olevasta painikkeesta pääset selailemaan kaikkia avoinna olevia kesätyöpaikkoja.

Kaikki avoimet kesätyöpaikat

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista