Skip to main content

Työnhakijan opas

12.7.2021 16:11

Työnhakijan opas

Kuntarekryn tekemä Työnhakijan opas kokoaa yhteen kaikki työnhakuun liittyvät asiat ja neuvoo työnhakijoita monessa eri asiassa. Mikäli jokin työnhakuun liittyvä asia, kuten esimerkiksi rekisteröityminen, oma profiili, työpaikkojen löytäminen tai jokin muu askarruttaa, kannattaa kurkata Työnhakijan oppaaseen ja katsoa, löytyisikö vastaus sieltä.

Työpaikkojen löytäminen

Opas neuvoo, kuinka pystyt etsimään juuri sinua kiinnostavia työpaikkoja Kuntarekrystä ja rajaamaan niitä omien mielenkiinnonkohteidesi mukaan. Opas neuvoo, kuinka pystyt tallentamaan omat suosikkisi sekä tekemään hakuvahdin, jonka avulla saat haluamasi työpaikkailmoitukset suoraan omaan sähköpostiisi. Oppaan avulla opit myös, kuinka pystyt jakamaan työpaikkailmoituksia sosiaalisessa mediassa.

Oma profiili ja keikkatyö

Kun olet löytänyt mielenkiintoisen työpaikkailmoituksen, löydät oppaasta ohjeet, kuinka voit rekisteröityä työnhakijaksi ja kirjautua sisään palveluun. Löydät neuvot siihen, kuinka muokkaat omaa profiiliasi ja hakemuksiasi ja myös siihen, kuinka pystyt poistamaan oman tilisi. Mikäli olet unohtanut salasanasi tai käyttäjätunnuksesi, neuvoo opas, kuinka pystyt luomaan tai tilaamaan itsellesi uuden. Oppaassa käsitellään myös keikkatyötä ja kuinka keikoille pystyy ilmoittautumaan tai kuinka keikkailmoituksen pystyy perumaan.

Sijaisrekrytoinnit

Sijaisrekrytointeja käsitellään omassa kappaleessa ja oppaassa neuvotaankin, miten sijaisuuksien tekeminen käytännössä tapahtuu sekä miten kiinnostuksen ja käytettävyyden pystyy ilmaisemaan tai päivittämään. Opas neuvoo myös, kuinka pystyt jättämään avoimen hakemuksen Kuntarekryn kautta. Lisäksi oppaassa kerrotaan yleisesti myös Kuntarekrystä sivustona ja mihin sitä käytetään sekä mikä Kuntarekryn rooli on työnhaussa ja mitkä kysymykset kannattaa osoittaa juuri Kuntarekrylle ja mitkä taas rekrytoivalle organisaatiolle. Käy tutustumassa Työhakijan oppaaseemme alta ja löydä vastauksia ja vinkkejä työnhakuun!


Lataa työnhakijan opas tästä

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista