Skip to main content

Miksi edu-uralle?

11.10.2023 09:37

Miksi edu-uralle?

Tiesitkö, että erilaisissa oppilaitoksissa työskentelee opettajien lisäksi valtava määrä myös muiden alojen ammattilaisia?

Oppilaitokset, kuten ammattikorkeakoulut, ammattiopistot ja koulutuskuntayhtymät, rekrytoivat jatkuvasti uusia osaajia. Haussa on eri ammattialojen opettajien ja ohjaajien lisäksi mm. erilaisia hanke- ja projektityöntekijöitä, hallinnon, viestinnän ja ICT-palveluiden asiantuntijoita sekä tukipalvelutyöntekijöitä, kuten laitoshuoltajia, kokkeja ja asiakaspalvelijoita.

Monipuolista asiantuntijatyötä

Mikä parasta, oppilaitosten työmahdollisuuksia löytyy ympäri Suomea ja eri koulutusasteilta. Monet oppilaitokset tekevät opetus-, tutkimus- ja hanketyön lisäksi mm. alueellista yritysyhteistyötä sekä kansainvälisten opiskelijoiden integroitumiseen liittyvää työtä. Opettajien ja ohjaajienkin työtehtäviin voi työnantajasta ja työnkuvasta riippuen kuulua myös tutkimus- ja kehitystyötä.

Myös urakehitysmahdollisuudet oppilaitosten sisällä voivat olla erinomaisia, koska esimerkiksi henkilöstö- ja taloushallinnon, viestinnän ja markkinoinnin sekä ICT-palveluiden parista löytyy sekä asiantuntija- että johtotason tehtäviä.

Oppilaitoksissa tarvitaan siis laaja joukko eri alojen ammattilaisia – eikä koulutusmaailman välttämättä tarvitse olla entuudestaan tuttu!

Tutustu ja hae

Löydät erilaisten oppilaitosten työpaikat Kuntarekrystä. Kokosimme tietoa oppilaitosten työmahdollisuuksista yhdelle sivulle osoitteeseen edurekry.fi, jotta voit helpommin tutustua edu-uran monipuolisiin mahdollisuuksiin:

edurekry.fi

Voit myös tutustua suoraan sinua kiinnostavan oppilaitostyönantajan omiin esittelysivuihin Kuntarekryssä:

Työnantajat

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista