Ajoneuvoasentaja (Pelastustoimi, Jyväskylä)

Hakuaika päättyy  31.5.2024 15:45

Tervetuloa työkaveriksi!

Haemme määräaikaiseen tehtävään

AJONEUVOASENTAJAA

työsuhteeseen ajalle 3.6 - 30.8.2024

Ajoneuvoasentajana tehtäviisi kuuluu pelastuslaitoksen ajoneuvokaluston huolto-, korjaus- ja kunnossapitotyöt. Pelastuslaitoksen kalustoa ovat mm. henkilö-, paketti- ja kuorma-autot, veneet, mönkijät, sekä erilaiset perävaunut ja kontit.

Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Lisäksi edellytämme C-luokan ajokorttia sekä kokemusta vastaavista tehtävistä ajoneuvokaluston kunnossapito töistä.
Tunnet ja ymmärrät moottoritekniikan toiminnan. Hallitset tavanomaisten mekaanisten ja sähköisten järjestelmien huoltotyöt sekä niihin liittyvät mittaukset, vianhaku ja korjaustyöt. Käytössämme on ajoneuvotesterit AutoCom ja Xentry.
Eduksi katsomme Tukesin hyväksymän ilmastointihuoltopätevyyden sekä palo - ja pelastuskaluston tuntemuksen.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää huolellisuutta, yhteistyötaitoa, asiakaslähtöistä toimintatapaa, oma-aloitteisuutta, täsmällisyyttä ja vastuuntuntoisuutta sekä halua oppia uutta. Arvostamme ennen kaikkea uteliasta asennetta ja oppimishalua, sillä tehtävä tulee takuulla tarjoamaan uutta opittavaa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät hyvinvointialan yleisen työ- ja virkaehtosopimuksen liite 7 mukaisesti (HYVTES liite 7). Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.  

Valitusta henkilöstä voidaan hänen suostumuksellaan tehdä henkilöturvallisuusselvitys turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Lisää tietoa turvallisuusselvityksestä löydät Suojelupoliisin www.supo.fi/turvallisuusselvitykset. Työ edellyttää virkakorttia, jonka hankkimista varten tulee olla voimassa oleva henkilöllisyystodistus (passi tai henkilökortti).

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin! 

Yhteystiedot

Kimmo Hirvonen, tekninen päällikkö p.0500544295, kimmo.hirvonen@pelastustoimi.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Keski-Suomen pelastuslaitos Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!