Avoin hakemus hallinto-, toimisto- ja teknisen alan tehtäviin

Hakuaika päättyy  31.12.2024 13:16

Tule osaksi Lapin hyvinvointialueen loistavaa tiimiä! Mahtavaa, että olet kiinnostunut Lapin hyvinvointialueesta työnantajana!

Lapin hyvinvointialue tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kehittyä ja työskennellä pohjoisen luonnon lumossa, rennossa elämänrytmissä, välittömien ja ystävällisten ihmisten kanssa. Lapin suurimpana työnantajana meillä on tarjolla laaja kirjo työmahdollisuuksia eri hallinnon, toimiston ja teknisen alan ammattilaisille tai alasta kiinnostuneille. Täällä voit hakea esimerkiksi monipuolisiin henkilöstö- ja taloushallinnon tehtäviin, kehittämis- ja projektitehtäviin, laki- ja hankintapalveluihin sekä IT ja tietohallinnon tehtäviin, kiinteistönhoidon tehtäviin, palo- ja pelastustoimen tai kuljetuksen- ja liikenteen tehtäviin.

Voit tutustua tarkemmin, millaisia työtehtäviä meiltä löytyy ja lukea, mitä työntekijämme kertovat omin sanoin itsestään ja työstään: https://lapha.fi/meille-toihin

Me arvostamme yhdenvertaisuutta ja vastuullisuutta, ja tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä moniammatillisessa työyhteisössämme. Haluamme olla luotettava ja inhimillinen työnantaja, joka tukee henkilöstönsä hyvinvointia ja ammatillista kasvua. Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia, urapolkujensa eri vaiheissa olevia innostuneita ammattilaisia, jotka jakavat arvomme ja ovat valmiita tarjoamaan parastaan Lapin asukkaille.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden hyvinvointia Lapissa - paikassa, jossa työ ja omannäköinen elämä kulkevat käsi kädessä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä työtä, jolla on merkitystä - yhteisössä, joka välittää. Anna Lapin ainutlaatuisen luonnon, kulttuurin ja harrastustarjonnan inspiroida sinua päivittäin.

Jos et tällä kertaa löytänyt meiltä sopivaa avointa työpaikka, ei hätää. Tee silloin näin:

- Lähetä meille avoin hakemuksesi sähköisellä lomakkeella Kuntarekry-palvelussa. Kerro siinä meille itsestäsi ja kuinka voisit loistaa osana tiimiämme.
- Merkitse hakemukseen kaikki hallinnon, toimiston ja teknisen alan tehtävät, joista toivot yhteydenottoja ja kuinka kauan saamme tietojasi säilyttää.

- Huomioi kuitenkin, ettemme huomioi tämän avoimen haun kautta jätettyä työhakemusta rekrytoinneissa, joista on julkaistu oma työpaikkailmoituksensa.
- Huomioithan myös, että julkaisemme vuoden 2024 kesätyöpaikat talven aikana erillisinä rekrytointeina.

- Avoimen hakemuksen kautta voit myös hakea harjoittelupaikkaa tai osoittaa kiinnostuksesi opinnäytetyön tekemiseen.
- Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjota tai kun meille aukeaa sinulle sopiva paikka.

Odotamme innolla, että pääsemme tutustumaan sinuun ja saamme sinut mukaan yhteiselle matkallemme!


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Rekrytointipalvelut

resurssikeskus@lapha.fi

Jätä sijaishakemus

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan