Avoin hakemus ohjaajaksi (lähihoitaja, sairaanhoitaja), Vammaispalvelut

Hakuaika päättyy  28.6.2024 23:59

Tavoitteemme on olla alan paras julkinen työpaikka ja etsimme nyt hyvinvoinnintekijöitä mukaan tälle haastavalle, mutta palkitsevalle matkalle.

Tiesitkö?
Asiakkaillamme on vapaus elää omannäköistä elämää.

Etsimme ohjaajia (lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi) vammaistyöhön. Meillä on vapaana monia mahdollisuuksia ja eri pituisia työsuhteita Lahdessa ja lähikunnissa. Voit olla kokenut konkari, vasta-alkaja tai alan opiskelija.

Ohjaajan työhön kuuluu asiakkaiden rinnalla kulkeminen. Asiakkaat tarvitsevat ohjausta ja apua arjessaan kukin yksilöllisesti esim. yhteydenpidossa omaisiin, harrastuksissa, lääkehoidon toteutumisessa, terveydenhoidossa, oman asunnon siisteydestä huolehtimisessa tai peseytymisessä ja hygienianhoidossa. Työ on pääasiassa vuorotyötä. Työskentelykielimme on suomi, joten toivomme sinulta sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa.

Me tarjoamme sinulle
- osaavat ja kannustavat työkaverit
- perehdytyksen työhön
- mahdollisuuden säännölliseen kouluttautumiseen
- perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa)
- mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua
- laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, mahdollinen tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Edellytämme sinulta sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa, rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki ammattirekisteriin sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Lisäksi otamme huomioon sosiaali- ja terveysalan opiskelijat sekä mahdollisuuksien mukaan myös muut tutkinnot kuten nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajat.

Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja koko hakuajan.

Vammaispalveluissa autamme ihmisiä, jotka tarvitsevat tukea vamman tai sairauden vuoksi, elämään yhdenvertaisina yhteiskunnan jäseninä. Meitä vampalaisia on jo 650 ja palvelemme noin 4300 asiakasta Lahdessa ja ympäristökunnissa. Tule meille töihin - otamme sinut avosylin vastaan!


Lisätietoja

https://paijatha.fi/rekry

Yhteystiedot

Rekrytointiasiantuntija Riikka Takamäki

puh. 040 304 7085

riikka.takamaki@paijatha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Päijät-Hämeen hyvinvointialueella työskentelee lähes 8000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Tuotamme alueen julkiset sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen palvelut. Sote- ja pelastustoimen ammattilaisten lisäksi joukossamme on myös muita esimerkiksi ICT- ja toimistopalveluiden osaajia. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme iloiseen Päijät-Hämeeseen! Tutustu työnantajaan