Avoin hakemus, sairaalahuoltajan, laitoshuoltajan sekä välinehuoltajan sijaisuudet

Hakuaika päättyy  31.12.2024 23:59

Etsimme huippuosaajia osastopalveluiden tiimeihin, jotka saavat yksiköiden arjen hohtamaan! Tervetuloa meille sairaala- tai laitoshuoltajaksi tai välinehuoltajaksi!

Sairaala- ja laitoshuoltajien sijaisuuksia on tarjolla sairaalahuollon eri toimipisteissämme Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Pirkkalassa, Valkeakoskella ja Ylöjärvellä. Työtehtäväsi pitävät sisällään erilaisia puhtaanapidon, vuodehuollon ja ruoanjaon palvelutehtäviä - pidät siis työpanoksellasi huolta työpaikkasi arjen sujuvuudesta. Työssäsi olet tärkeässä roolissa varmistamassa työpaikkasi arjen perustoimintojen onnistumista.

Välinehuoltajille tai välinehuollon opiskelijoille tarjoamme monipuolisia ja vastuullisia sijaisuuksia välinehuollon vastuuyksikössä. Tuotamme potilashoitoon ja tutkimukseen välineiden ja instrumenttien pesu-, desinfektio- ja sterilointipalveluita. Asiakkaitamme ovat muun muassa leikkaus- ja vuodeosastot, poliklinikat sekä suun terveyden hoitoyksiköt. Välinehuoltajana olet mukana takaamassa korkealuokkaisen potilasturvallisuuden saavuttamisen.

Voimme valita sinut sijaisuuteen, mikäli olet täysi-ikäinen. Sairaala- ja laitoshuoltajan tehtävissä tarvitaan hygieniapassia. Välinehuoltajan sijaisuuteen sinulta vaaditaan välinehuoltajan tutkinto tai välinehuoltajan opintoja. Kaikissa tehtävissä onnistumistasi tukee toimeen tarttuva työote ja valmius tehdä fyysistä työtä, sorminäppäryys ja aito halu palvella asiakasta. Työssäsi osallistut lisäksi monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin, joten on tärkeää, että omaat ihmisläheisen työotteen ja hyvän suomen kielen taidon.

Sijaisuuden aloitus on sopimuksen mukaan. Tehtävän työaika on jaksotyö, kaksi- tai kolmivuorotyö, voimme joustavasti myös keskustella osa-aikatyön mahdollisuudesta. Sijaisuuden koeaika on puolet sijaisuuden kestosta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja. Alaikäisten kanssa työskentelemään valittavan henkilön tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 mom. mukainen rikosrekisteriote. Ikäihmisten parissa työskentelemään valittavan henkilön tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 4 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Jätä avoin hakemuksesi ilmoituksella olevasta painikkeesta. Huomioithan, että avoimella hakemuksella ei voi hakea virkoja ja toimia. Virat ja toimet ilmoitetaan aina erillisellä ilmoituksella avoimet työpaikat -sivullamme. Pyrimme huomioimaan hakijoiden toiveet, joten esitäthän toiveesi työaikamuodosta ja kiinnostuksen kohteena olevista yksiköistämme hakemuksellasi. Kutsumme hakijat henkilökohtaisesti haastatteluun, pidäthän puhelimen lähelläsi.

Yhteystiedot

Palvelukoordinaattori Kaisa Mäkinen p. 044 473 9752 ja palveluesimies Elina Virtakoivu p. 050 331 9303 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@pirha.fi.

Lisätietoa hakemisesta saat rekrytointipalveluista rekrytointi@pirha.fi

Jätä avoin hakemus

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Tutustu työnantajaan