Avoin haku ISLAB, hoitohenkilöstö

Hakuaika päättyy  19.5.2024 17:07

Kiinnostaisiko työskentely innostavassa työporukassa? Onko toiveenasi kehittää osaamistasi erilaisten työtilaisuuksien kautta? Tee avoin hakemus ISLABiin!

Voit olla valmis laboratoriohoitaja/bioanalyytikko, alan opiskelija tai muu terveydenhuollon ammattilainen/opiskelija (esimerkiksi sairaanhoitaja, lähihoitaja tai lääketieteen opiskelija), jolla on suoritettuna näytteenoton ja preanalytiikan perusopinnot.

Näytteenottotehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Lisäksi tehtäviin valittavilta vaaditaan suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa kuin tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät meillä Sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimuksen) mukaan.

Jätä avoin hakemus sijaisuuksiin Kuntarekryn lomakkeemme kautta. Kerro samalla, millä paikkakunnilla haluaisit työskennellä. Olemme uusiin hakijoihin yhteydessä, kartoitamme toiveisiisi sopivat ja osaamiseesi soveltuvat työskentelypaikat.

Henkilöstöetuina tarjoamme muun muassa taukokahvit ja -teet sekä kattavat työterveyshuollon palvelut. Käytössämme on myös kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointietu Epassi, mikäli yhtäjaksoinen palvelussuhteesi kestää yli 3 kuukautta.

Pidempiaikaiset sijaisuudet sekä määräaikaisesti tai toistaiseksi täytettävät tehtävät ja virat laitamme erilliseen hakuun. Tutustu myös näihin avoimiin paikkoihimme https://www.kuntarekry.fi/islab!


Lisätietoja

http://www.islab.fi

Yhteystiedot

rekry@islab.fi

Jätä sijaishakemus

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja ISLAB hyvinvointiyhtymä on yksi Suomen suurimmista laboratoriokeskuksista ja julkisen terveydenhuollon peruspilari - kotimainen, turvallinen ja luotettava. Neljä keskuslaboratoriotamme ja 80 palvelupistettämme huolehtivat asiakkaistamme paikallisesti kaikkialla Itä-Suomessa. ISLAB on Itä-Suomen alueen hyvinvointialueiden yhdessä omistama laboratoriokeskus. Tehtävämme on tuottaa laboratoriopalveluillamme sujuvuutta hoitoketjuihin sekä hyvinvointia asukkaille ja yhteisöille Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!