Skip to main content
test
Avoin harjoittelijahakemus Monetra Pirkanmaalle - Monetra Pirkanmaa Oy

Monetra on julkisomisteinen konserni, joka tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä kattavan valikoiman muita tukipalveluita. Meitä monetralaisia on jo yli 1000 ja toimimme Keski-Suomessa, Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Pohjois-Savossa sekä Lapissa.

Monetra Pirkanmaa on vahvasti kasvava ja kehittyvä organisaatio. Toimipisteemme Tampereella sijaitsee kaupungin keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Meillä voit työskennellä Tampereen, Sastamalan tai Parkanon toimipisteissä ja joustavasti etäkonttorilta käsin.

Opiskelija, oletko vailla harjoittelupaikkaa, joka tarjoaa mielenkiintoisia haasteita, startin työurallesi ja mahtavan työympäristön talous- ja henkilöstöhallinnon palveluissa?

Tarjoamme alan opiskelijoille mahdollisuuksia harjoitteluun erilaisissa talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävissä:
• ostolaskut ja ostoreskontra
• myyntilaskut, myyntireskontra ja maksuliikenne
• kirjanpito
• palkanlaskenta

Harjoittelijana pääset opettelemaan ja tekemään työtehtäviä, joita vakituiset työntekijämmekin tekevät. Harjoittelujaksosi voi pitää sisällään esimerkiksi ostolaskujen käsittelyä, ostoreskontran hoitoa, laskutusta, myyntireskontran hoitoa ja tiliotteiden käsittelyä. Meillä voit myös päästä syventämään osaamistasi arvonlisäverotilityksistä ja rahastojen hoitamisesta.

Harjoittelutehtävissä tarvitaan asiakaspalvelutaitoja, oma-aloitteisuutta, tarkkuutta, joustavuutta ja sujuvia ict-taitoja. Emme edellytä aikaisempaa alan työkokemusta, vaan arvostamme opintojen kautta hankittua tietoa sekä innokkuutta oppia uutta.

Toivomme, että pystyt työskentelemään kokopäiväisesti ja yhtäjaksoisesti 3-6 kuukauden ajan. Harjoittelujakso on palkaton. Työajat voidaan sopia joustavasti. Työskentely tapahtuu sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Hyvin sujuneen harjoittelujakson jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä meille esimerkiksi kesätyöntekijäksi tai tuntityöntekijäksi.

Lisätietoa harjoittelupaikasta voit kysyä Liina Kellosaarelta, etunimi.sukunimi@monetra.fi.

Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja hoitaa asiat paremmin. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä.

Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjota sopivaa harjoittelujaksoa sinulle.

Lisätietoja

http://www.monetra.fi/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa harjoittelupaikasta voit kysyä Liina Kellosaarelta, etunimi.sukunimi@monetra.fi.

Lisätietoja

Monetra Pirkanmaa Oy

Monetra Oy on kasvava ja kehittämissuuntautunut konserni. Konserni on in-house-organisaatio, jonka alueyhtiöt tuottavat asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut. Tuotamme asiakkaillemme myös kattavan valikoiman muita tukipalveluita.

Työntekijöillemme tarjoamme monen tyyppisiä etuja. Monetralaisena käytössäsi ovat liikunta- ja kulttuurietu, pitkät lomat, kattavat työterveyspalvelut, lounas- ja kahvietu, työkierto, korkea asiakastyytyväisyys, joustava työaika, monipuolinen ja ammatillisen kehittymisen mahdollistava koulutustarjonta sekä yleisesti kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen kannustava kulttuuri. Koska työtehtävämme eivät aina ole paikkasidonnaisia, tarjoamme joustavia työntekomahdollisuuksia: suosimme etätyötä ja mahdollistamme työskentelyn eri toimipaikoissamme.

Meillä urapolut avautuvat paitsi taitojen syventämisen myös niiden laajentamisen kautta, avainasemassa on oma kiinnostuksesi kehittyä! Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä, joka päivä. Työnantajana olemme reilu ja mutkaton. Meillä noudatetaan AVAINTES:iä.

Monetra – Meistä on moneksi


Osoite: Parkano, Sastamala, Tampere, Suomi

Sinulle suositellut työpaikat