Skip to main content
test
Avoin työhakemus toimistopalveluiden tehtäviin, Siun sote (id130) - Siun sote

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN - SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Avoin hakemus toimistopalvelun työtehtäviin

Oletko henkilö, joka haluaa työskennellä osana terveydenhuoltoa, mutta et kuitenkaan suoraan hoitotyössä? Etsimme tulevia osaajia osastonsihteereiksi ja palvelusihteereiksi eri mittaisten määräaikaisuuksien kautta.

Olet tiimipelaaja, joka pystyy työskentelemään myös itsenäisesti. Omaat hyvät IT-taidot ja olet nopea oppimaan. Olet asiakaspalvelun ammattilainen, joka hahmottaa sisäiset ja ulkoiset asiakkuudet. Pidät työskentelystä paineen alla, kestät myös asioiden keskeneräisyyttä sekä etsit tietoa niiden hoitamiseen.

Jos edellä mainittu kuvaus osui sinuun, tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtävänkuvan hoitotyön tukipalvelussa tulevaisuuden muuttuvassa kentässä. Sinulla on mahdollisuus päästä osaksi toimistotyön ammattilaisten joukkoa. Perehdytämme sinut tuleviin työtehtäviisi.

Tarve tekijälle voi olla juuri nyt.


Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-130
  • 1.1.2017 - 31.12.2024 23:59
  • Pohjois-KarjalaKunta

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat