test

Avustavat tehtävät hoito- ja hoivatyöhön (sijaisuudet)

Hakuaika päättyy  31.12.2023 14:00

Kiinnostaako sinua työ sosiaali- ja terveydenhuollon avustavissa tehtävissä? Haemme työntekijöitä eripituisiin sijaisuuksiin avustaviin tehtäviin.

Tehtävänkuva avustavissa tehtävissä on monipuolista ja vaihtelee yksiköittäin. Työ sosiaali- ja vammaispalveluissa voi olla asiakkaiden perustarpeista huolehtimista. Sairaalapalveluissa työhön voi kuulua pyykkihuollon ja varastotilausten tehtävät, tarvikehuoltoa ja avustamista esim. potilaan kuljetuksissa ja ruokahuollossa.

Voit hakeutua tehtäviin, jos sinulla on kiinnostus toimia hoito- ja hoivatyössä. Sinulla voi olla hoiva-avustajan -tutkinto tai muuta soveltuvaa alan työkokemusta tai koulutusta. Huomioimme myös alasta kiinnostuneet, joten jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta hoivatyösta, voit kuitenkin jättää meille avoimen hakemuksen ja kertoa siinä, miksi olisit kiinnostunut tulemaan alalle.

Toimipisteitämme on kaikissa Varsinais-Suomen kunnissa. Kerro hakemuksessasi millä paikkakunnalla haluaisit työskennellä ja jos sinulla on erityisiä toiveita siitä, missä yksiköissä haluat työskennellä. Oletko esimerkiksi kiinnostunut työskentelemään vammaispalveluissa, sote-keskuksissa tai Tyksin sairaalapalveluissa?

Työtehtävämme edellyttävät hyviä vuorovaikutustaitoja, palveluhenkistä asennetta ja oma-aloitteisuutta. Tärkeää on, että haluat olla osaltasi mukana tarjoamassa hyvää palvelua hyvinvointialueen asiakkaille ja potilaille.

Tule mukaan hyvintekijöiden joukkoon!

Jätä avoin hakemuksesi ”Jätä sijaishakemus” -linkin kautta. Hakemuksesi tallentuu sijaispankkiimme. Pidäthän hakemuksesi ajan tasalla. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjota sinulle soveltuva sijaisuus.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä. Joissakin tehtävissä vaaditaan, että työntekijä toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Mikäli olet kiinnostunut myös muista työtehtävistä Varhassa, katso muiden ammattiryhmiemme avoin haku -rekrytoinnit täältä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/?&desc=avoin%20haku&display=grid&lang=fi_FI,sv_SE,en_US&limit=24&organisation=39800&sort=%22-publish_from%22. Sieltä löydät myös yleisen avoimen haun.

rekrytointi@varha.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät Tutustu työnantajaan