test

Johtava sosiaalityöntekijä (avohuollon lastensuojelu, keskinen alue)

Hakuaika päättyy  13.5.2024 15:45

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä lastensuojelun avohuollon johtavaksi sosiaalityöntekijäksi keskiselle alueelle, joka vastaa pääosin Jyväskylän alueesta.

Haemme vakituiseen virkaan

JOHTAVAA SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Keskisellä alueella on viisi johtavaa sosiaalityöntekijää ja johdettavanasi on tiimi, jossa työskentelee sosiaalityöntekijöitä, erityissosiaaliohjaajia ja sosiaaliohjaajia. Tiimin lähiesihenkilönä toimimisen lisäksi tehtäviisi kuuluu koordinoida ja kehittää avohuollon työskentelyä alaikäisten jälkihuolto-oikeuden omaavien lasten kanssa.

Keski-Suomen hyvinvointialueella on 12 avohuollon tiimiä, joita johtaa kahdeksan johtavaa sosiaalityöntekijää. Suurin osa tiimeistä tekee suunnitelmallista avohuollon työtä. Näiden tiimien lisäksi meillä on virka-aikaiseen päivystykseen keskittyviä tiimejä, liikkuva tiimi ja kotouttamisvaiheen lastensuojelutiimi. Tiimisi keskittyy suunnitelmalliseen avohuollon työhön.

Lähiesihenkilönä teet henkilöstöhallintoon liittyviä tehtäviä sekä johdat asiakasprosesseja. Sinulle kuuluu johtavalle sosiaalityöntekijälle delegoitu päätöksenteko lastensuojeluasioissa. Vastaat omalta osaltasi avohuollon talouden toteutumisesta ja seurannasta. Pääset toimimaan myös monitoimijaisissa verkostoissa ja osallistumaan avohuollon kehittämistyöhön.

Lastensuojelun avohuollon järjestäytyminen on edelleen käynnissä ja pyrimme kehittämään yhä toimivampia ratkaisuja avohuollon työn toteuttamiseen. Arvostamme uusia ideoita ja pyrimme tekemään asioita yhdessä.

Työsi tukena ovat muut avohuollon johtavat sosiaalityöntekijät sekä palvelupäällikkö. Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä lastensuojelun sijaishuollon kanssa. Johtavilla sosiaalityöntekijöillä on oma kuukausittainen työnohjaus ja tarvittaessa on mahdollisuus omaan työnohjaukseen.

Johtavat sosiaalityöntekijät tekevät tiiviisti yhteistyötä ja heillä on viikoittainen yhteinen tiimi palvelupäällikön kanssa. Työtä ei tarvitse tehdä yksin ja aina on tukea saatavilla.

Toimipisteesi on Jyväskylässä. Etätöitä voit tehdä 40 % työajasta.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (817/2015) 7 §, 9 § ja 32 § mukainen pätevyys, palveluyksikön palveluiden tuntemus sekä riittävä johtamiskokemus. Arvostamme aiempaa kokemustasi lastensuojelun sosiaalityöntekijän työstä sekä kehittämismyönteistä työotetta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Virassa noudatetaan koeaikaa ja virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Minna Laurila-Paasonen

avohuollon palvelupäällikkö

minna.laurila-paasonen@hyvaks.fi

p. 040 7638327

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan