Kesätyö kesäbonuksella: lähihoitaja, sairaanhoitaja, ikäihmisten asumisen palvelut, Tampere

Hakuaika päättyy  31.5.2024 23:59

Hei sinä vanhustyöstä kiinnostunut tai alaa opiskeleva, tule meille kesätöihin! Etsimme nyt joukkoomme energisiä lähihoitajia ja sairaanhoitajia ikäihmisten asumispalveluihin Tampereelle.

Ikäihmisten asumispalveluissa työskennellään ympärivuorokautisen palveluasumisen, yhteisöllisen asumisen ja laitoshoidon yksiköissä.

Tehtäviimme kuuluu asukkaiden hyvinvoinnin tukeminen, heidän avustaminen sekä mielekkään arjen mahdollistaminen. Tavoitteenamme on mahdollistaa asiakkaiden aktiivinen arki. Pyrimme ylläpitämään asiakkaan omaa toimintakykyä mahdollisimman kattavasti ja huolehdimme siitä ilolla ja ammattitaidolla. Keskeistä meille on ihmisläheisyys ja turvallinen arki sekä ikäihmisen hyvä elämä.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan työntekijöillemme laajan valikoiman etuja, kuten Epassi-edun, tyhy-toimintaa, Virkisty Vapaalla ry:n järjestämiä aktiviteetteja sekä kattavan työterveyshuollon. Luonnollisesti työpäiviin kuuluvat tauot työn lomassa, niihin hetkiin talo tarjoaa kahvit, teet ja kahvimaidot. Panostamme myös perusteelliseen perehdytykseen varmistaaksemme, että jokainen työntekijä aloittaa tehtävässään vahvalla pohjalla. Saat kollegoilta tukea ja apua koko sijaisuuden ajan.

Etsimme nyt kesätyöntekijöitä seuraaviin tehtäviin:

LÄHIHOITAJA
Voimme valita sinut sijaisuuteen, jos olet nimikesuojattu lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija, jolla on suoritettuna pakolliset tutkinnon osat (kasvun ja osallisuuden edistäminen sekä hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen) ja lääkehoito. Lähihoitajaopiskelijalla on oltava voimassa oleva opinto-oikeus. Lähihoitajan sijaisuudessa voi toimia sairaanhoitaja/terveydenhoitaja-opiskelija, joilla on tutkinnosta suoritettuna vähintään 60 op.
Lähihoitajan tehtäväkohtainen palkka 2200-2400€/kk.

SAIRAANHOITAJA
Olet kelpoinen tehtävään, jos olet laillistettu sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja. Sijaisuudessa voi työskennellä myös sairaanhoitajaopiskelija, jolla on voimassa oleva opinto-oikeus ja vähintään 140 op tutkinnosta suoritettuna.
Sairaanhoitajan tehtäväkohtainen palkka 2800€/kk.

Kesäsijaisuudet on mahdollista ajoittaa ajalle 1.5. - 30.9.2024. Sijaisuuden koeaika on puolet sijaisuuden kestosta ja työaika on jaksotyö, kaksivuorotyö tai kolmivuorotyö. Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 4 momentin mukainen rikosrekisteriote. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys.

Yksikössä 1.5.-31.8.2024 välillä aloittaneelle lähi- tai sairaanhoitajalle tai hoiva-avustajalle maksetaan neljän viikon työsuhteen toteutuessa 300 euron kesäbonus. Jos työsuhde kestää vähintään kuuden viikon ajan, kesäbonus on 300 euron sijasta 500 euroa.

Tule meille työkaveriksi ja jätä hakemuksesi ilmoituksella olevasta painikkeesta. Toivomme, että ilmoitat hakemuksessa missä yksikössä tai yksiköissä olisit halukas työskentelemään sekä miten olet käytettävissä. Kutsumme hakijat henkilökohtaisesti haastatteluun. Pidäthän puhelimen lähelläsi, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Toimithan siis nopeasti, sillä täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Muistathan, että voit hakeutua kesätöihin myös ottamalla suoraan yhteyttä haluamaasi yksikköön. Sydämen työnä ihminen - hae mukaan sykkeeseen!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävistä voit kysyä Heli Kotilta (heli.kotti@pirha.fi, p. 040 575 3750) tai Erjaliisa Tiaiselta (erjaliisa.tiainen@pirha.fi, p. 040 800 4932)

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!