test

Kesätyö: Lähihoitaja, Niemen linna ja Niemen tupa Orivesi ja Päijäläkoti Kuhmoinen

Hakuaika päättyy  28.4.2024 23:59

Hoitoalan ammattilainen tai opiskelija, etsimme lähihoitajia Orivedelle Niemen linnaan ja Niemen tupaan sekä Kuhmoisiin Päijäläkotiin. Meillä työpäiviin kuuluu huumori ja nauru, meillä työnteko on myös kivaa.

”Meille tykätään tulla töihin, koska meidän asiakkaamme ovat ihan huippu tyyppejä! Heidät on helppo saada innostumaan erilaisista aktiviteeteistä. Työnteko ei tunnu työnteolta, kun voit vaikka lähteä asiakkaiden kanssa mustikkametsään tai käydä hakemassa lähikaupasta aineet unelmatortun tekoa varten. Yhteistyössä on voimaa!”.

Etsimme työyhteisöömme aurinkoisia osaajia, jotka eivät pelkää monipuolista ohjaus- ja hoitotyötä, vaan ottaa sen vastaan hymyssä suin! Kesäsijaisena tehtäviisi kuuluu asukkaiden päivittäisten toimintojen ohjaaminen, perushoitotyö, lääkehoito sekä kotitaloustehtävät. Työssäsi voit hyödyntää omia kiinnostuksen kohteitasi ja vahvuuksiasi, esim. harrastuksiasi, sillä meidän asiakkaamme lähtevät innolla mukaan kaikkeen toimintaan! Meillä vain mielikuvitus on rajana, voimme tehdä retkiä kaupungille, luontoon tai vaikkapa rannalle jätskille. Sateen sattuessa voimme askarrella, leipoa ja tehdä ruokaa tai järjestää erilaisia viriketuokioita.

”Meille tykätään tulla töihin, koska meillä jokainen ohjaaja saa loistaa omien vahvuuksiensa kautta! Osaat sitten leipoa, laulaa, askarrella tai keksiä mitä innostavimpia liikuntatuokioita, pääset varmasti toteuttamaan itseäsi ohjaajana juuri omassa jutussasi.".

Joukkoomme sopii nimikesuojattu lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija, jolla on 100 osaamispistettä ja lääkehoito suoritettuna. Sijaisuudessa voi toimia myös muun soveltuvan sosiaali- ja/tai terveydenhuollon koulutuksen suorittanut henkilö, esim. sairaanhoitaja/sosionomi tai alan opiskelija, jolla on vähintään 60 opintopistettä ja riittävä osaaminen, sekä LOVE-lääkehoidon verkkotestin hyväksytty suorittaminen. Vaaditun lääkehoidon verkkotestin voi suorittaa myös sijaisuuden alussa.

Asiakastyössä tarvitset sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Asiakaslähtöinen ajattelutapasi, hyvät vuorovaikutustaitosi ja kehittämismyönteisyytesi antavat erinomaisen pohjan onnistua työssä. Arvostamme kokemusta kehitysvammaisten parissa työskentelystä, mutta se ei ole välttämättömyys, sillä luonnollisesti perehdytämme sinut tehtävääsi. Saat työyhteisön tuen myös varsinaisen perehdytysjakson jälkeen. Ennen kaikkea olet oma itsesi ja tuot työyhteisöömme positiivista energiaa. Huumorintajusta ei ole haittaa - päinvastoin!

Meillä on kesäsijaisuuksia tarjolla 1.5. - 30.9.2024 väliselle ajalle. Voimme myös räätälöidä tilanteeseesi sopivan pätkän kesätyötä. Kesäsijaisuuden koeaika on puolet sijaisuuden kestosta ja työaika on jaksotyö, kolmivuorotyö. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Tule mukaan iloiseen ja ammattitaitoiseen työyhteisöömme! Jätä hakemuksesi ilmoituksella olevasta painikkeesta. Kutsumme hakijat henkilökohtaisesti haastatteluun. Pidäthän puhelimen lähelläsi, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Toimithan siis nopeasti, sillä täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Muistathan, että voit hakeutua kesätöihin myös ottamalla suoraan yhteyttä haluamaasi yksikköön. Sydämen työnä ihminen - hae mukaan sykkeeseen!

Tutustu meihin somessa;
Facebook: Vapa asuminenpaivaaikainen Pirha
Instagram: @vapaasuminenpaivaaikainenpirha

Yhteystiedot

Koordinaattori Kaisa Pyyny vastaa mielellään kysymyksiisi tehtävään ja työyhteisöön liittyen! Kaisan tavoitat arkisin kello 9-14 välisenä aikana puhelimitse 040 542 0646 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@pirha.fi.

Lisätietoa hakemisesta saat rekrytointipalveluista osoitteesta rekrytointi@pirha.fi.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Tutustu työnantajaan