Kesätyö: Lähihoitaja Riihimäen kotihoitoon

Hakuaika päättyy  31.5.2024 15:00

Tervetuloa Oma Hämeeseen – paikkaan, missä intohimosta, rohkeudesta ja välittämisestä syntyy merkityksellinen työ. Meillä avautuu ovi monipuolisiin työmahdollisuuksiin!

Oletko lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija, joka innostuu liikkuvasta ja vaihtelevasta työstä?

Etsimme lähihoitajia kesäkaudeksi Riihimäen Pohjoiseen kotihoitoon. Voit olla myös lähihoitajaopiskelija, jos sinulla on lääkehoidon opinnot suoritettuna. Meillä voit tehdä lääkehoidon (LOVE) tentit ja antaa lääkenäytöt.

Pohjoisen kotihoidon alueella on kolme tiimiä ja pääasiassa teemme yksilökäyntejä, mutta osa asiakkaista tarvitsee kaksi hoitajaa. Hoitajana huolehdit asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista asiakkaan omassa kodissa. Kotihoidon asiakaskirjo on laaja ja siksi voitkin hyödyntää tietojasi ja taitojasi monipuolisesti. Meillä pääset toteuttamaan mm. haavanhoitoja, katetrointeja, Peg-letkuruokintaa ja monipuolisesti lääkehoitoa. Meillä pääset osallistumaan myös saattohoitoon. Mielenterveys- ja päihdetyön osaamisesta on hyötyä myös kotihoidossa. Saat aina tukea ja neuvoa tarvittaessa kollegoilta ja sairaanhoitajilta. Osalla asiakkaita on Evondos-lääkerobotti ja osalla osittain tai kokonaan etähoidon palvelut.

Työyhteisössämme on hoitajina sekä miehiä että naisia, mikä tasapainottaa työyhteisöä. Kotihoidossa teemme töitä aamu- ja iltavuorossa (yövuorot tekee oma tiimi). Työvuorosuunnittelu tehdään yhteisöllisesti. Joustamme työvuoroissa elämäntilanteesi mukaan. Pohjoinen alue on kompakti eli matkoihin ei mene kohtuuttomasti aikaa. Voit asiakaslista huomioiden tehdä matkat talon sähköpyörällä tai tavallisella pyörällä tai autolla. Autoja ei kuitenkaan riitä kaikille, mutta saat tietenkin matkakorvaukset ajetuista kilometreistä.


Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Työterveys Terveystalossa


Tehtäväkohtainen palkka on 2488,17€/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3% tai 8%. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Työaika on 38,25 tuntia viikossa. Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote määräajassa. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Me Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita väitöskirjan tai ylemmän korkeakoulututkinnon tekemiseen.


Lisätietoja

https://omahame.fi/meille-toihin
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kanta-hameen-hyvinvointialue/

Yhteystiedot

Lähijohtaja Marjut Enqvist p. 04041955184

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi –sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026. Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Tutustu työnantajaan