test

Kesätyö: Sairaala- ja laitoshuoltajaksi Oma Hämeeseen

Hakuaika päättyy  17.5.2024 15:00

Tervetuloa Oma Hämeeseen – paikkaan, missä intohimosta, rohkeudesta ja välittämisestä syntyy merkityksellinen työ. Meillä avautuu ovi monipuolisiin työmahdollisuuksiin!

Kanta-Hämeen hyvinvointialueen sairaala- ja laitoshuoltopalvelut voi tarjota sinulle monipuolista kesätekemistä, josta saat kelpo korvauksen. Älä siis jää sohvan gravitaatiokuoppaan makaamaan tai rannalle lekottelemaan, vaan lähetä hakemus meille.

Jos valitsemme juuri sinut, saat varman kesätyöpaikan. Tarjoamme toki mieluusti pidemmän kesätyöpätkän mutta sovittelemme työsuhteen pituutta ja työvuoroja yhdessä keskustellen. Elo- ja erityisesti syyskuussa meillä on vielä hyvin paikkoja auki. Otathan huomioon, että työskentelemme kaikkina viikonpäivinä aamu- ja iltavuoroissa.

Kesätöitä meillä on tarjolla Tammelassa ja Jokioisilla ikäihmisten asumispalveluissa sekä Ypäjällä palvelukeskuksessa ja terveysasemalla. Hausjärvellä, Lopella, Riihimäellä ja Janakkala-Hattulan alueella töitä on eri asumispalveluyksiköissä ja Riihimäen sairaalassa, kun taas Hämeenlinnassa kesätyöt ovat Kanta-Hämeen keskussairaalassa eli Kantiksessa.

Asiakas on meidän työmme keskiössä. Varmistamme työllämme, että tilat ovat puhtaat asiakkaidemme olla ja tervehtyä sekä henkilökuntamme työskennellä. Huolehdimme myös siitä, että asiakkaamme saavat ateriansa ja dieettiannoksensa ajallaan juuri oikealle henkilölle tarjoiltuna. Ateriat rytmittävät työpäiväämme vuodeosastoilla sekä asumispalveluyksiköissä. Limitämme siivoustyön sopiviin hetkiin aamu- tai iltavuoron työjärjestyksen mukaisesti. Osastojen ja yksiköiden huoltohuoneissa puhdistamme hoidossa käytettäviä välineitä desinfioivissa pesukoneissa mutta myös tarvittaessa käsin. Lisäksi kuljetamme Kantiksessa asiakkaita talon sisäisesti esimerkiksi erilaisiin tutkimuksiin ja kaikkialla huolehdimme, että jätteet päätyvät niille kuuluviin paikkoihin kuljetettaviksi pois.

Perehdytämme sinut huolellisesti tehtäviisi ja sitoudumme tarjoamaan työtä sovituksi ajaksi. Toivomme, että myös sinä olet tämän luottamuksen arvoinen. Omaa kollegaasi, palveluohjaajaasi ja lähijohtajaasi voit aina lähestyä kysymyksin, koska perinpohjaisessakin perehdytyksessä jää kysymyksiä avoimiksi eikä kaikkea voi omaksua kerralla.

Meillä on hyvinkin erikokoisia tiimejä jopa yli kymmenen henkilön päivystyksestä Kantiksessa aina muutaman henkilön tiimeihin ikäihmisten palveluyksiköissä. Nimeämme sinulle tiimistäsi vastuuhenkilön.

Odotamme, että olet oma-aloitteinen, työhön tarttuva, huolellinen ja palvelet asiakkaita mielelläsi ja kohteliaasti sekä olet vähintään 17-vuotias.

Palkkaa maksamme 1959,27 euroa kuukaudessa kunkin kuukauden viimeisenä arkipäivänä. Työaikasi viikossa on 38 tuntia ja 15 minuuttia eli päivässä 7 tuntia ja 39 minuuttia. Työasun saat meiltä, mutta sinulla on oltava omat, turvalliset työjalkineet. Teemme kanssasi kirjallisen työsopimuksen, jossa noudatamme SOTE-sopimuksen ehtoja. Koeaika on käytössä. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä.

Kesätyöpaikat ovat auki 17.5.2024 saakka. Jos valitsimme sinut, soitamme sinulle. Jos et tullut valituksi, ilmoitamme sinulle viimeistään 24.5.2024 Kuntarekryn viestillä. Voimme kutsua sinut rekrytointikeskusteluun jo hakuajan aikana. Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Kanta-Hämeen hyvinvointialueella käynnissä olevista neuvotteluista huolimatta, yhteistoiminnassa on sovittu, että kesäajan sijaisuuksia voidaan täyttää.


Lisätietoja

https://omahame.fi/meille-toihin

Yhteystiedot

Lisätietoja Forssan alueen paikoista saat Kristiinalta 040 759 0291, Janakkalan paikoista Annelta 050 309 7902, Riihimäen seudun paikoista Tarjalta 050 368 4247 ja Kantiksen paikoista Ullalta 040 632 7779, Pialta 040 352 6415 tai Sannalta 040 630 6760

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi –sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026.Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Tutustu työnantajaan