test

Kesätyöntekijä, Kiinteistöpalvelut Vaalijala

Hakuaika päättyy  30.4.2024 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee kesäksi 2024 kesätyöntekijöitä kiinteistöpalveluihin puutarha-apulaisiksi Vaalijalan osaamis- ja tukikeskukseen Nenonpeltoon.

Työ on sisällöltään piha- ja lähimetsäalueiden hoitotyötä. Haemme työntekijöitä sekä koko kesäksi, että lyhyempiin työsuhteisiin. Työpaikkoja on tarjolla viidelle henkilölle ja perehdytämme sinut työtehtäviin. Työ on päivätyöluonteista.

Eloisa tarjoaa yli 60 päivää kestäviin työsuhteisiin etua käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin sekä kahvit, teet ja kaakaot työpaikalla. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Ammatillisen koulutuksen puuttuminen ei ole esteenä kesätyön hakemiselle. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.
Haastatteluja tehtäviin tehdään jo hakuajan kuluessa. Tule meille töihin!


Lisätietoja

https://etelasavonha.fi/tyopaikat/

Yhteystiedot

Tekniikan esihenkilö Jäntti Antti puh: 050 3899 492 tai antti.jantti@etelasavonha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Tutustu työnantajaan