test

Lähihoitaja (Akseli ja Elina, Jyväskylä)

Hakuaika päättyy  14.5.2024 15:45

Tervetuloa työkaveriksimme Akselin ja Elinan lyhytaikaishoidon yksikköön muistitiimiin. Jos pidät vaihtelevasta ja ajoittain vauhdikkaasta työarjesta, tämä tehtävä sopii sinulle!

Haemme lisävahvistuksia ja meillä olisikin auki vakituinen tehtävä

LÄHIHOITAJALLE

Akseli ja Elina on ikääntyneiden palveluiden lyhytaikaishoitoa tarjoava yksikkö, jossa asukkaisen jaksojen pituudet ovat keskimäärin 3-10 vuorokautta. Toiminnassamme painottuu suunnitelmallinen, kuntouttava ja toimintakykyä ylläpitävä moniammatillinen hoitotyö. Arvioimme ja tuemme asiakkaan toimintakykyä sekä kotona pärjäämistä. Lyhytaikaishoidossa yhteistyö omaisten ja eri yhteistyökumppanien kanssa on erittäin tärkeää. Haettava tehtävä sijoittuu muistitiimiin, jossa asiakkaat ovat pääsääntöisesti omaishoitajan tuen avulla asuvia sekä pysyvää ympärivuorokautisen asumisen paikkaa odottavat, tai elämäntilanteen takia äkillistä tilapäispaikkaa tarvitsevat asiakkaat.

Työyhteisömme koostuu moniammatillisesta tiimistä, johon kuuluu lähihoitajia, sairaanhoitajia, ohjaaja, palveluohjaajia, toimintaterapeutteja, fysioterapeutteja ja laitoshuoltajia. Tiimissä puhalletaan yhteen hiileen ja tuetaan työkaveria arjessa. Tiimissä on vahva moniammatillisuus, joka näkyy arjessa yhdessä tekemisenä ja yhdessä oppimisena. -

Perehdytys on äärimmäisen tärkeä osa sujuvaa työn aloitusta ja siihen haluammekin panostaa. Perehdytys suunnitellaan yksilöllisesti sinun tarpeesi mukaan, huomioiden esimerkiksi aikaisemman osaamisesi ja työhistoriasi. Aikaa perehtymiseen käytetään juuri sen verran, kuin on tarve!

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Voit tutustua arkeemme instagram-tilillä: https://www.instagram.com/lyhytaikaishoito/

---------------------------------------------------------

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen opiskelijat.

Etsimme yksikköömme reipasta työntekijää, joka pitää vaihtelusta ja työotteessa näkyy motivaatio asiakkaiden toimintakyvyn tukemiseen sekä taito työskennellä voimavaralähtöisesti. Toivomme, että olet kiinnostunut ikääntyneiden hoitotyöstä ja sinulta löytyy kokemusta muistisairaiden asukkaiden hoitamisesta.

Tehtävässä edellytetään hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Valitun ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus).

Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Työ on jakso- ja kolmivuorotyötä.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Eija Nyberg, palveluvastaava

p. 040 586 1924

eija.nyberg@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan