test

Lähihoitaja (Jokihovi, Jyväskylä) vuorotteluvapaa    

Hakuaika päättyy  17.5.2024 15:45

Tule tekemään työtä, jossa yhdistyvät ilo, moniosaaminen ja merkityksellisyys. Voit olla kokenut konkari tai urasi alkutaipaleella, tarjoamme sinulle vaihtelevia ja monipuolisia työpäiviä huipputiimissä.

Haemme vuorotteluvapaan sijaisuuteen
  
  
LÄHIHOITAJAA   
  

Aloitus mahdollisimman pian.
Jokihoviin, jossa tarjoamme ympärivuorokautista asumista ikääntyneille.
Yksikössämme työskennellään moniammatillisessa tiimissä huolehtien asukkaiden toimintakyvyn ylläpitämisestä, hyvästä elämänlaadusta sekä turvallisesta ja laadukkaasta hoidosta. Asukaspaikkoja on 38.

Sinulle suunnitellaan henkilökohtainen perehdytyssuunnitelma, jossa huomioidaan aikaisempi työkokemus ja osaaminen. Työyhteisö ovat tukenasi ja olemme valmiita auttamaan.

Lähihoitajat tekevät kolmivuorotyötä. Käytössä on autonominen työvuorosuunnittelu.

Etsimme tiimiimme luotettavaa, reipasta ja ikääntyneiden hoitotyöstä kiinnostunutta lähihoitajaa, joka tekee työtänsä suurella sydämellä. Tehtävään hakeutuvalta toivotaan hyviä yhteistyötaitoja ja kokemusta sekä muistisairaiden asiakkaiden hoitamisesta. Tehtävässä tarvitaan sekä tiimi- että yksintyöskentelytaitoja.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vuorotteluvapaan sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista. Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.   
Poikkeus: Seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista:   
- Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.  
- Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.  
- Keskeneräiset opinnot ja mahdollinen yritystoiminta on selvitettävä TE-toimistossa. Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä.  

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
  
Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta. Tehtävässä edellytämme ajan tasalla olevaa LOP/LOVE-lääkeosaamista tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa. Lisäksi tehtävässä edellytetään hygieniapassia.  
  
Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.  
  
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaisesti. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.    
  
Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista.  
   
Lämpimästi tervetuloa Jokihoviin!   
   

Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta!    


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Sanna Vesala  

palveluvastaava   

p. 050 311 8572

sanna.vesala@hyvaks.fi

-

Tanja Huovinen

vastaava sairaanhoitaja

p. 050 3118782

tanja.huovinen@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan