Lähihoitaja, kotihoidon etähoivan tiimi, Sastamala

Hakuaika päättyy  20.6.2024 23:59

Haemme lähihoitajaa vuorotteluvapaan sijaisuuteen Sastamalan kotihoidon etähoivan tiimiin ajalle 1.7.2024 - 29.12.2024

Hoitajana kotihoidon etähoivatiimissä työpäiväsi koostuvat etänä tehtävistä asiakaskäynneistä, jolloin hoidat ja ohjaat asiakkaita kokonaisvaltaisesti. Päivät ja työtehtävät ovat vaihtelevia. Pienessä tiimissä tutustut nopeasti kaikkiin asiakkaisiin ja työkavereihin sekä pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä. Jokainen työntekijä on tärkeässä roolissa, joten toivomme sinulta kysyä ja halua vastuunottoon ja -kantamiseen.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, mahdollisuuden vaikuttaa omaan työvuorosuunnitteluun sekä mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi. Arvostamme kotihoitotyössä hyviä yhteistyötaitoja, itsenäistä työotetta sekä kiinnostusta vanhus- ja kehittämistyöhön. Lisäksi toivomme avointa mieltä teknologian käyttöön, osata ei tarvitse vielä, perehdytämme kyllä.

Työhyvinvointisi on meille tärkeää; arjessa työn tukenasi on ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit sekä laaja ammattilaisverkosto. Pirkanmaan hyvinvointialueen henkilöstöetuina käytössäsi ovat laajat työterveyshuollon palvelut, vuosittainen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedut.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöstörekisteriin. Tehtävään valitulta edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV ja KIPU1) hyväksytty suorittaminen. Tehtävässä suositellaan vahvasti tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa, lisäksi tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 4 momentin mukainen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkamista. Hakijan pitää lisäksi täyttää vuorotteluvapaan ehdot, jotka voit tarkistaa täältä:
https://toimistot.te-palvelut.fi/vuorotteluvapaa.

Sastamalan etähoivatiimi toimii Vammalassa, josta myös etähoivasoitot tehdään. Työtä ei voi tehdä kotoa käsin. Työ ei sisällä fyysisiä asiakaskäyntejä. Työsuhteen voi aloittaa joustavasti 1.-31.7.204 välisenä aikana. Työsuhteen kesto 180 päivää.

Kiinnostuitko? Kysy rohkeasti lisää Heidiltä, tai jätä hakemuksesi Kuntarekryn kautta. Toimi pian, sillä edistämme rekrytointia mahdollisesti jo hakuaikana.

Yhteystiedot

Heidi Pieniniemi, p. 050 469 6112, heidi.pieniniemi@pirha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Tutustu työnantajaan