test

Lähihoitaja, Kotihoito Seinäjoki, Yöpartio

Hakuaika päättyy  8.5.2024 12:00

Lähihoitajan kolme (3) vakituista toimea Seinäjoen kotihoidon yöpartiossa!

Toimintamme laajenee! Etsimme lisävahvistusta kotihoidon yöpartioon!

Haemme keskisen alueen kotihoitoon kolmea (3) lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Toiminta on vielä melko uutta, joten pääset hyvin mukaan kehittämään uutta toimintaa ja tiimiä.

Yöpartio on osa kotihoidon tiimiä. Kotihoidossa työskentelee lähihoitajia, sairaanhoitajia ja palvelukoordinaattori. Yöpartiossa työskennellään pääsääntöisesti yövuorossa. Kotihoidon toiminnan tarkoituksena on tuottaa laadukkaita ja asiakaslähtöisiä kotihoitopalveluita kotihoidon kriteerit täyttäville asiakkaille. Yöpartio hoitaa yöaikaan myös turvahälytysten vastaanottamisen ja hoitamisen. Kotihoidon tavoitteena on tukea asiakkaiden kotona asumista mahdollisimman pitkään. Kotihoito toteuttaa perushoitotyön lisäksi myös saatto- ja palliatiivista hoitoa.

Tarjoamme perehdytyksen työhön, monipuolisia työtehtäviä, osaavat ja kannustavat työkaverit, merkityksellisen tehtävän sekä työvuoron ajaksi työsuhdeauton. Pystyt itse vaikuttamaan työvuoroihisi sähköisen asiointijärjestelmän kautta.

Toivomme sinun olevan rohkea kohtaamaan uusia tilanteita sekä omaavan hyvät työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot. Työ edellyttää hyvää organisointikykyä, joustavuutta muuttuvissa tilanteissa sekä ajokorttia. Valinnassa painotamme hakijan sopivuutta ko. tehtävään ja tiimiin.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto, lähihoitaja (Lain 559/1994 tai 817/2015 mukainen kelpoisuus) tai aikaisempi vastaava tutkinto.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Työssä vaadittavat lääkeluvat tulee olla suoritettuna tai suorittaa kahden kuukauden kuluessa työsuhteen alusta. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä huumausainetestin tulos, sekä lain (741/2023) § 28 mukainen rikosrekisteriote on esitettävä ennen vakituisen työsuhteen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Etelä-Pohjanmaa hyvinvointialue

Yhteystiedot

Aluepäällikkö, Susanna Jaskari

Puh. 050 370 9922 (lomalla 3.5.2024 asti)

Palveluyksikköjohtaja Tarja Tiensivu-Peltokoski

Puh. 050 523 7299

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan